Visita el stand del Villarreal al FIB!
Visita el stand del Villarreal al FIB!

VILLARREAL CF

Els aficionats podran participar en jocs i guanyar una samarreta commemorativa

El Villarreal estarà més present que mai en el FIB! El club groc no vol perdre’s la ja tradicional cita amb la música i instal·larà en el Festival Internacional de Benicàssim, que comença demà dijous i es perllongarà fins al diumenge, un complet estand en el qual es podrà gaudir de nombroses activitats.

Els assistents al FIB podran provar sort en el ‘xutòmetre’ o gaudir dels futbolins, entre moltes altres diversions. A més, cada dia, de 21.00 a 22.00 hores, els guanyadors del ‘xutòmetre’ rebran una samarreta commemorativa del Submarí i el FIB 2016. A més, els primers 100 abonats que passen pel estand del Villarreal CF també rebran, completament gratis, la samarreta confeccionada especialment per a l’ocasió.

Gaudeix del FIB amb el Villarreal! No t’ho perdes!

Partit benèfic en favor de Save The Children

El Villarreal CF i el FIB han organitzat per a divendres que ve 15 de juliol un partit de futbol solidari en favor de l’ONG Save the Children que tindrà lloc en el Poliesportiu de Benicàssim (17.00 hores). Durant el partit, que tindrà lloc durant el FIB 2016 (del 14 al 17 de juliol), tots dos equips lluiran una equipació del Submarí commemorativa especialment confeccionada per a l’ocasió consistent en la primera i tercera indumentària del club.

El partit comptarà amb l’ex jugador i representant de relacions institucionals del club, Marcos Senna i enfrontarà a artistes –The Vaccines, Joventut Juché, Extraperlo, El Guincho, entre uns altres- amb periodistes de diferents mitjans de comunicació. L’entrada consistirà en un donatiu voluntari per a Save The Children i, amb cada aportació, els assistents podran rebre un refresc o aigua gratis.

Descomptes en el FIB amb l’abonament del Villarreal 2016/17

Els abonats del Villarreal CF de la temporada 2016/17 poden gaudir de grans descomptes en el FIB. Així, l’Abonament de quatre dies amb càmping per al Festival tan solament costaria 120 euros (més despeses de gestió) para tots els abonats del Villarreal CF, mentre que el preu es redueix per als abonats VYP Plata (110 euros) i VYP Or (100 euros). El preu per al públic en general d’aquest pack és de 147,50 euros més despeses de gestió (al maig de 2016, el preu dels abonaments s’incrementa conforme s’acosta l’esdeveniment), per la qual cosa el descompte pot arribar a ser de 47,50 euros per als abonats més fidels del Villarreal CF, quasi una tercera part del total de l’abonament.

Preus per a abonats del Villarreal CF en el FIB:

  • Abonats en general: Quatre dies amb càmping inclòs per 120 euros (més despeses de gestió).
  • Abonats VYP Plata: Quatre dies amb càmping inclòs per 110 euros (més despeses de gestió).
  • Abonats VYP Or: Quatre dies amb càmping inclòs per 100 euros (més despeses de gestió).

El FIB, un col·laborador de luxe per a iniciar Endavant Cultura

El Villarreal CF posa en marxa Endavant Cultura amb el clar objectiu de promocionar aspectes de la vida cultural tant de la província de Castelló com a l’entorn del Submarí. Així, el club durà a terme accions que impulsen i complementen tant l’oci com l’esport entre els ciutadans.

Modèlic en l’esportiu i exemplar per la seua economia sanejada, el club sempre ha demostrat la seua implicació social i compromís més enllà de l’esport, per la qual cosa amplia la seua mirada a l’entorn cultural castellonenc amb la finalitat de transmetre i representar els valors del Villarreal a través de les diferents activitats amb finalitats socials, culturals, esportius i educatius.

Endavant Cultura naix, a més, amb un col·laborador de luxe: el Festival Internacional de Benicàssim (FIB), un dels aparadors amb major repercussió internacional de la província. Amb res menys que 21 edicions a les seues esquenes, l’esdeveniment s’ha convertit en un dels festivals de major repercussió a nivell europeu i va reunir en 2015 a més de 115.000 assistents. La col·laboració serà dinàmica, amb accions contínues.

Compartir.