Villarreal Academy també arriba a Ontario
Villarreal Academy també arriba a Ontario

La ciutat de Brampton acull la cinquena acadèmia del Villarreal al Canadà

El Villarreal CF té una nova acadèmia al Canadà. A través del seu projecte d’expansió internacional de Villarreal Academy, el club anuncia l’obertura de la Villarreal Ontario Academy, amb seu a la ciutat de Brampton, després d’arribar a un acord amb l’acadèmia local coneguda com a Elit Soccer Academy.

Villarreal Ontario és la cinquena acadèmia del Submarí Groc al Canadà, que se suma a les acadèmies a Mont-real (Quebec), Edmonton (Alberta), Vancouver (Columbria Britànica) i Brandon (Manitoba). Fruit d’este acord, el club groc brindarà suport professional als entrenadors i jugadors d’esta escola de futbol, ajudant-los a aconseguir el seu màxim potencial esportiu.

De la mateixa manera, Villarreal Ontario oferirà als joves talents de la ciutat Brampton i els seus voltants l’oportunitat de desenvolupar el seu talent i potencial sota la reeixida metodologia del club. També els brindarà l’oportunitat de visitar Espanya i entrenar en les instal·lacions esportives del Villarreal CF o participar en derbis amistosos amb les diferents acadèmies grogues d’altres racons del planeta.

El director de Villarreal Ontario Academy, John De Sousa, mostra el seu convenciment sobre les oportunitats que oferirà este centre esportiu als joves jugadors de futbol de la regió d’Ontario: “La nostra metodologia està basada en l’enfocament del futbol europeu. Treballar amb un club reconegut com el Villarreal no sols ens associarà a una marca d’este esport reconeguda a nivell global, sinó que ens permetrà desenvolupar el talent de la nostra regió i forjar un recognoscible currículum per als nostres esportistes. Este acord ens permet ser ambiciosos i posar la nostra acadèmia en una dimensió molt major”.

A més de la recentment fundada Villarreal Ontario, el club té un gran nombre d’acadèmies per tot el món gràcies a Villarreal Academy, el seu projecte d’expansió internacional. El Submarí Groc està actualment representat per acadèmies als Estats Units, el Canadà, Mèxic, Bolívia, Austràlia, Kuwait, l’Índia, Israel, Corea del Sud i Malàisia, entre altres.

Per a més informació sobre la Villarreal Ontario Academy, pots visitar el seu web oficial: villarrealontario.com

Compartir.