skip to content
Vila-real tornarà a gaudir de LaLiga Promises
Vila-real tornarà a gaudir de LaLiga Promises

HOYOYO

El torneig de futbol base es disputarà a la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica del 16 al 18 de juny

Vila-real tornarà a acollir, per tercera vegada consecutiva, el Torneig Nacional PAMESA LaLiga Promises. El prestigiós torneig de futbol base congregarà, per al seu vintè sisena edició, als millors alevins del panorama nacional del 16 al 18 de juny a la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica.

La competició s’inaugurarà el dijous 15 de juny amb una festa que promet ser espectacular. Els primers partits a la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica es disputaran a partir de divendres a les 10.00 hores, durant matí i vesprada, fins al diumenge 18 de juny a les 13.50 hores, que, després de la final, es procedirà al lliurament de premis. Aquest any, el torneig comptarà amb la presència dels vint equips de Primera Divisió de LaLiga Santander, en una competició que ja és un autèntic clàssic del futbol base nacional. Cal destacar que l’entrada serà lliure, de manera que tot aquell que ho desitge podrà apropar-se a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica per gaudir de prop els enfrontaments.

L’Aleví del Villarreal CF defensarà el títol

El club groc arriba a la present edició del torneig amb la intenció de revalidar el títol que ja va aconseguir el passat curs a la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica. El club groc va signar una fantàstica actuació, aixecant el trofeu després d’una important victòria a la final davant l’Atlético de Madrid per 1-3. Més enllà dels resultats, l’ambient va ser un dels grans atractius del torneig. No en va, milers de persones procedents de diferents punts de la geografia espanyola van copar les grades dels camps de la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica per presenciar un dels tornejos de futbol base més prestigiosos del panorama internacional.

26.05.17.CARTEL scaled

Compartir.