Victoria del Villarreal B a Badalona!

ACF FOTOGRAFÍA

Els grocs vencen al conjunt català amb un gran tant de Espericueta

El Villarreal B va sumar una nova victòria en la seua visita al Badalona en el Camp del Centenari (1-0) amb un impressionant gol de Jonathan Espericueta que val tres punts per al conjunt de Lluís Planagumà. Els grocs van quallar un dels seus millors partits fora de casa de la temporada i van anar de menys a més per a finalment acabar portant-se el triomf.

Amb un bon inici del Badalona, que necessitava puntuar per a evitar un esglai en les jornades finals, al Villarreal B li va costar entrar en el partit més de l’habitual, però una vegada concentrat, els grocs es van fer amos i senyors del partit. Fins a en tres ocasions va avisar el filial per mitjà de Pablo González i Fran García, però no va ser fins al cap del descans quan el conjunt de Planagumà va acabar trobant el seu premi.

Solament portava quatre minuts en el camp quan el mexicà Jonathan Espericueta, i després d’una bona jugada col·lectiva del Villarreal B, connectava un impressionant dispar des de 25 metres que es va colar per tota l’esquadra i va acabar suposant el gol de la victòria per als grocs.

Destacable també va ser el debut del juvenil Aleix García, internacional amb la selecció espanyola i que va disposar d’uns minuts amb el Villarreal B per primera vegada.

CF Badalona: Marcos; Jordi, Fran Grima, Joan, Cárdenas, Sergio, Velillas (Abraham, 46’), Albert (David Lázaro, 76’), Negredo (Konare, 66’), Joaquín i Xavi.

Villarreal CF B: Aitor; Blázquez, Alic, Fran García, Galas, Edu Ramos, Cámara (Aleix, 82’), Felipe Alfonso (Espericueta, 62’), Pablo González, Sergio Marcos i Juanto (Carlos Esteve, 76’).

El gol: 0-1, min. 66: Espericueta.

Àrbitre: Juan Luis Pulido Santana (Comitè de Las Palmas). No va haver amonestats per part de cap dels dos equips.