Victoria de prestigi a Villa Park (0-1)

El Villarreal s’imposa al Aston Villa gràcies a un solitari gol de Capoue

El Villarreal continua ultimant la seua posada a punt. El Submarí va aconseguir una victòria de prestigi davant el Aston Villa en Villa Park gràcies a un solitari gol de Capoue (0-1).

En el seu penúltim amistós de preparació abans de tornar a la competició oficial, Quique Setién va dibuixar sobre el camp un equip de garanties, amb un trident atacant compost per Chukwueze, Gerard i Danjuma.

Després d’uns primers minuts de tanteig, tots dos equips van començar a atacar amb perill. La millor ocasió per al conjunt anglés en aquest primer acte va ser un potent llançament de Buendia que va acabar estavellant-se en el travesser de la porteria defensada per Pepe Reina (m. 33).

Quatre minuts més tard es va produir una de les jugades polèmiques del duel. Mojica va disparar des de dins de l’àrea i l’esfèric va impactar al braç de Konsa. El col·legiat anglés Darren Bond no va interpretar l’acció com a penal.

Pocs segons després, Gerard va marcar a passada de Trigueros, però el gol va ser anul·lat per un ajustat fora de joc del ‘7’ groc (m. 38).

En el segon temps la tònica no va canviar. Tots dos equips intentaven imposar el seu estil de joc sense arribar a perforar la porteria rival. En el carrusel de canvis tan típic d’aquesta mena d’amistosos va destacar el matiner retorn de Pau i Yeremy. Tots dos internacionals espanyols s’havien incorporat aquest mateix dimarts als entrenaments. Poc després reapareixeria també el senegalés Nico Jackson.

En el 73’ nous canvis destacables. Els jugadors del planter Marcos Sánchez i Carlos Romero van debutar amb el primer equip. Un dia inoblidable per a ells. Tots dos van competir en els costats de la saga groga. El vila-realenc com a lateral dret i el de Torrent en l’esquerra.

El 0-1 va arribar en el minut 77. El Villarreal va aprofitar a la perfecció un error en l’eixida de la pilota del Aston Villa provocada per la pressió dels grocs. Capoue es va acomodar la pilota a la seua cama esquerra i va anotar amb un xut creuat.

El pròxim partit amistós del Villarreal serà aquest dissabte en terres italianes. S’enfrontarà al Napoli a l’estadi Diego Armando Maradona (20.30 hores).

Aston Villa FC: Olsen; A. Young, Konsa, Mings, Digne; Kamara, Douglas Ruiz, McGinn, Buendia; Bailey i Watkins.

També van jugar: Marshall, Cash, Augustinsson, Bednarek, Chambers, Dendoncker, Ings, Nakamba, Archer i Kaden Young.

Villarreal CF: Reina; Kiko Femenía, Mandi, Cuenca, Mojica; Trigueros, Parejo, Coquelin; Chukwueze, Gerard i Danjuma.

També van jugar: Morlanes, Capoue, Pau, Albiol, Collado, Yeremy, Álex Baena, Jackson, Iker Álvarez, Carlos Romero i Marcos Sánchez.

Gol: 0-1. Min. 77: Capoue.

Àrbitre: Darren Bond (Anglaterra).

Incidències: partit amistós disputat en Villa Park. Es va guardar un respectuós minut de silenci per la defunció de quatre xiquets en un llac de Solihull.