Una segona vida per als teus joguets
Una segona vida per als teus joguets

El Villarreal CF, en col·laboració amb AVAF, impulsa una campanya de recollida de joguets per al dissabte 9 de desembre

El Villarreal CF ha impulsat una campanya de recollida de joguets en col·laboració amb l’Associació de Voluntaris d’Acolliment Familiar (AVAF) de la província de Castelló de cara al partit enfront de la Real Sociedad, que se celebrarà el dissabte 9 de desembre (18.30h) en l’Estadio de la Cerámica.

Eixe mateix dia, la delegació provincial d’esta associació instal·larà un punt de recollida en la Fan Zone durant la prèvia del partit. En este estand, que se situarà en la plaça del fons sud del camp groc, els groguets podran depositar a partir de les 16.30h joguets en bon estat perquè siguen entregats a xicotets i joves de 0 a 12 anys.

A través del programa Endavant Solidaritat, el Villarreal CF i la Fundació Villarreal CF impulsen una gran varietat d’accions solidàries, integrades en el marc de col·laboració amb associacions, fundacions i centres especials de la província de Castelló i la Comunitat Valenciana.

Més sobre AVAF

L’Associació de Voluntaris d’Acolliment Familiar (AVAF) és una entitat sense ànim de lucre fundada en 1988, declarada Entitat d’Utilitat Pública en 2004. Present a nivell autonòmic a la Comunitat Valenciana, des dels seus orígens acompanya i es compromet amb les famílies.

La missió d’este organisme és defensar els drets de la infància, promocionar el recurs de l’acolliment familiar, acompanyar i orientar a les famílies acollidores, dur a terme activitats educatives i lúdiques per a xiquets, xiquetes i adolescents en acolliment familiar i en situació de vulnerabilitat social, previndre la violència de gènere en parelles adolescents i fomentar el voluntariat social com a forma de vida.

Pots conéixer més sobre AVAF accedint al seu web oficial.

Compartir.