Una oportunitat per a recuperar-se
Una oportunitat per a recuperar-se

ACF FOTOGRAFÍA

Fran García confia a acabar el diumenge amb la mala ratxa

El jugador del Villarreal B, Fran García, ha assegurat que el pròxim partit del filial groc contra el Valencia Mestalla (diumenge, 12.00 hores, Mini Estadi) és una bona oportunitat per a acabar amb la ratxa negativa de resultats: “El diumenge és una bona oportunitat per a rescabalar-nos, ja que en els últims partits estem fent mèrits per a guanyar però els resultats no estan arribant. Tenim l’esperança que açò canviarà”.

El canterano ha reconegut que el derbi de filials és un dels partits més bonics de la temporada. “És un derbi i, per tant, és un partit molt important i bonic de jugar. Nosaltres hem d’anar a per els tres punts, juguem a casa i tenim una bona ocasió per a millorar els resultats de les últimes jornades”, ha afirmat el jugador.

El groc a més ha assenyalat que l’equip continua motivat i il·lusionat per a les últimes jornades: “L’equip està motivat perquè està jugant a un gran nivell. No podem enfonsar-nos, hem de seguir en la mateixa línia i lluitar fins a l’últim partit. Anem a afrontar les últimes trobades amb la màxima intensitat per a aconseguir el màxim nombre de punts possibles fins a final de temporada”.

 

 

Compartir.