skip to content
Una jornada inoblidable per als VYP
Una jornada inoblidable per als VYP
ACF FOTOGRAFÍA

Els aficionats més fidels van tenir la seva recompensa davant l’Almeria

Premi a la fidelitat. Els aficionats del Villarreal VYP (Very Yellow People) que van assistir als partits davant el Reial Madrid, Barcelona, Astana i Rayo Vallecano i que van resultar premiats en el sorteig celebrat entre més de 9.000 persones van gaudir ahir de les seves merescudes recompenses.

Tres d’ells van rebre les samarretes signades dels futbolistes Pina, Mario i Cani, per posteriorment assistir al partit contra l’Almeria des d’una privilegiada posició a la grada.

Cinc agraciats en el sorteig, i els seus respectius acompanyants, van veure el duel des de la llotja VIP de l’estadi El Madrigal de manera totalment gratuïta, gaudint de totes les comoditats possibles.

A més, cal destacar que cinc fidels seguidors, també amb acompanyant, viatjaran amb el primer equip a Sevilla per al duel de Lliga del proper cap de setmana a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán.

Sistema de funcionament

A partir d’aquesta temporada, el club estableix un sistema d’incentius per assistència per trams de 4 partits. Així, els que vagin a tots els partits de cada bloc participaran en sortejos molt especials com viatges amb el primer equip, la possibilitat de conèixer els jugadors, veure els partits des d’una perspectiva diferent i guanyar productes oficials del club.

#VYP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/vypcamisetasalmeriaweb_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.