Una enriquidora visita
Una enriquidora visita
VILLARREAL CF

Els jugadors del Cadet A i els usuaris de la residència Virgen de Gracia, en la Ciutat Esportiva

Una visita molt especial. Aquesta vesprada, els jugadors del Cadet A han exercit de guies en la visita dels usuaris de la residència de tercera edat Verge de Gràcia de Vila-real per la Ciutat Esportiva dins de la iniciativa Endavant Igualtat. En el seu passeig, els joves “groguets” han ensenyat les instal·lacions de la residència dels futbolistes, els diversos camps, els vestuaris i el gimnàs. En tot moment, els ancians han estat acompanyats dels jugadors del futbol base, compartint moments molt divertits.

Es compleix la tercera temporada de la iniciativa Endavant Igualtat, que va nàixer amb l’objectiu de conscienciar als joves de la sensibilitat social i intercanviar valors entre els futbolistes i els centres especials de la província de Castelló, per a afavorir el creixement d’ambdues parts. La iniciativa del Submarí consisteix a realitzar activitats de convivència al llarg de tota la temporada entre les diferents associacions i els equips grocs del Futbol 11, amb trobades periòdiques tant en els centres de les associacions com en les instal·lacions del Villarreal CF.

El Departament de Psicologia i Metodologia del club aposta així per l’educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base amb un clar objectiu: ajudar als membres dels centres en el seu desenvolupament personal, amb una sensibilitat social concorde a les necessitats i dificultats dels altres, i compartir amb ells les seues experiències. Aqueix intercanvi de valors impulsa i afavoreix en el creixement d’ambdues parts.

Per a veure més d’aquesta visita tan sol cal punxar en la galeria d’imatges dels futbolistes i de la residència de tercera edat Virgen de Gracia de Vila-real.

Compartir.