Placeholder canvas
Una bonica sorpresa a les filles de Calduch
Una bonica sorpresa a les filles de Calduch
||||||

Gerard Moreno i Marcos Senna han visitat a les descendents del fundador del club i els han regalat una samarreta commemorativa

Una sorpresa molt especial. El Villarreal CF ha volgut tindre un detall amb les filles de José Calduch Almela, fundador i primer president del club. El futbolista groc Gerard Moreno i l’exjugador Marcos Senna han visitat la llar de les germanes Calduch, Gloria i Delfina (de 93 i 95 anys respectivament), per a sorprendre’ls amb una samarreta commemorativa del centenari de l’entitat.

Amb motiu de la celebració de la temporada del centenari, el Villarreal CF està retent homenatge a alguns dels personatges i aficionats més il·lustres del Submarí Groc. Fa unes setmanes, el club ja va tindre un especial detall amb Ricardo Agulleiro, incondicional seguidor groguet que ha acompanyat al club en les diferents fites collides al llarg de les seues quasi 100 anys d’història.

José Calduch Almela, pioner i fundador

José Calduch Almela (Vila-real, 9 de març de 1900 – 23 d’octubre de 1996) va ser un important farmacèutic local, a més de fundador i primer president del Villarreal. En 1920, després de completar els seus estudis de Farmàcia a Barcelona, va tornar a Vila-real per a regentar la farmàcia familiar i, ja en 1923, va fundar el club de futbol de la ciutat i va encarregar la construcció del camp de futbol El Madrigal, ara conegut com a Estadi de la Ceràmica.

Contribueix en la construcció de l’Arxiu Històric!

Amb motiu del centenari del club, el Villarreal CF ha impulsat la creació de l’Arxiu Històric, un projecte l’objectiu del qual és reunir tot tipus de material vinculat al club, que permeta reconstruir i tornar a gaudir dels diferents passatges de la història del Submarí.

Aquesta és una iniciativa que, l’any de centenari del club, arriba per a quedar-se i amb la missió de recuperar les nostres arrels i enfortir els fonaments del club d’ara en avant. Per a dur-la a terme, el Villarreal CF convida als seus aficionats al fet que donen a conéixer fotos, vídeos, objectes o documents que puguen resultar d’utilitat per a formar un arxiu històric de qualitat.

Els aficionats poden contactar amb el club per a col·laborar en la iniciativa emplenant un formulari en línia, per telèfon (964 500 250) o acudint a la Tenda del Centre (dimarts i dimecres de 10.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores).

Ajuda’ns!

Compartir.