Un somni fet realitat
Un somni fet realitat

SEFUTBOL

Alfonso, Nahuel i Rodri repassen les claus de l’èxit en l’Europeu Sub-19

La nova generació fa un pas al capdavant. Un dia després d’aconseguir el setè Europeu Sub-19 per a la Selecció Espanyola, els jugadors del Villarreal, Alfonso, Nahuel i Rodri, fan un repàs per les seues sensacions durant la competició, especialment després de la victòria davant Rússia (2-0) que suposava la consecució del títol. “Quan va xiular el final, vaig sentir una emoció indescriptible, veritablement va ser un somni fet realitat”, reconeix Alfonso Pedraza.

Nahuel, autor del segon gol, el que donava més de mig títol a Espanya, també reconeix haver-se emocionat quan va comprovar que la pilota es colava entre els tres pals: “Encara no m’ho crec, vaig sentir moltes coses alhora i encara ho he d’assimilar. Tot va passar molt ràpid, però en veure on anava la pilota i que se’m tiraven damunt els companys, em vaig adonar del que suposava per a tots nosaltres”.

Per la seua banda, Rodrigo Hernández, migcampista, es mostra optimista, encara que creu que és massa prompte per a parlar de la Selecció Absoluta. “Em sembla que som una generació molt bona, hem format un equip molt complet i ens hem enfrontat a rivals d’un molt bon nivell. És clar que ha costat molt esforç, però si seguim treballant igual potser puguem aconseguir més èxits en un futur”.

Els tres jugadors del Submarí també van voler reconèixer l’enorme esforç que realitza el Villarreal amb la seua pedrera. “En general, tots els jugadors de la Sub-19 hem sigut clau per a aconseguir el títol però és cert que la pedrera del Villarreal ha sigut molt important per a la competició. Ha sigut el club que més jugadors ha aportat i és en coses així on es veu reflectit la manyaga amb el qual el club construeix la seua pedrera”, admet Alfonso.

De cara al seu futur en el Submarí, Rodri, Nahuel i Alfonso expliquen com afronten la pròxima temporada i quins seran els seus pròxims reptes amb el club. “M’agradaria fer una bona temporada amb el primer filial i tenir l’oportunitat de debutar amb el primer equip. La veritat és que açò seria un somni per a mi”, destaca Rodri.

Per la seua banda, Alfonso, que ja ha aconseguit jugar amb el conjunt de Marcelino García Toral (igual que Nahuel) al·ludeix a la idea que aquest títol es convertirà en punt d’inflexió en la seua carrera: “Pense que açò serà molt important en la meua carrera com a futbolista però és cert que cal seguir treballant perquè puguen arribar més oportunitats com les quals vaig poder gaudir la temporada”.

Finalment, Nahuel, que ha començat l’estiu amb molt bon peu, ha aprofitat per a fer autocrítica respecte a la passada temporada. “Crec que l’any passat vaig cometre alguns errors, però l’important ara és poder aprendre d’ells. Ara tot ho veig de forma diferent, sigues com afrontar les coses des d’un altre punt de vista i per descomptat em vaig a recolzar en el club per a seguir progressant”.

Compartir.