Un somni complit
Un somni complit

Foyth i Rulli han assegurat sentir-se molt feliços després de complir el somni del Mundial i donar una alegria al poble argentí

Els campions del món Juan Foyth i Gero Rulli han comparegut en roda de premsa dos dies després de la seua arribada a Vila-real. Els dos futbolistes, que ja han completat dues sessions d’entrenament amb el grup, han parlat de l’orgull i satisfacció que suposa ser campió del món amb el teu país i s’han mostrat il·lusionats amb els objectius que desitgen complir amb el Submarí en les tres competicions.

Aquestes han sigut les declaracions més destacades dels dos futbolistes:

El Mundial, un somni complit

Foyth: “Vam arribar fa dos dies i, com a tot el poble argentí, encara ens dura l’alegria. Guanyar el Mundial és una cosa amb la qual un somia quan és xicotet”.

Rulli: “Estem molt feliços per l’aconseguit i per donar una alegria al nostre país. El viscut a Catar i veure com ens va acompanyar la nostra gent és un bell record per a tota la vida”.

Un moment del Mundial de Qatar

Foyth: “Cada moment és inoblidable. Vam arrancar el campionat amb una derrota i és admirable com ens vam sobreposar als moments de contrarietat. Em quede també amb el moment de la rebuda de la nostra gent a l’Argentina. Va ser un dels moments més feliços de la meua vida”.

Rulli: “Van ser dies increïbles en el qual en cadascun d’ells ens emportem una cosa bonica. Personalment, el moment de la final en el qual entra el penal i et proclames campió és inoblidable. També la rebuda de la nostra gent, que va estar en tot moment”.

Balanç del 2022

Foyth: “Un moment inoblidable d’enguany van ser les semifinals de Champions davant el Liverpool. Fins als propis jugadors teníem la pell de gallina. Va ser un dels partits que més vaig gaudir. Guanyar el dissabte seria una gran manera de tancar l’any”.

Rulli: “Coincidisc amb Juan. Les semifinals de Champions van ser una cosa espectacular. Són moments que no oblidarem i volem repetir”.

Volta a l’Estadi de la Ceràmica davant el Valencia

Foyth: “La volta a l’estadi serà una cosa històrica per al club. Estem segurs que l’afició farà el seu treball en les grades i nosaltres ho donarem tot en el camp per a aconseguir la victòria”.

Rulli: “Si ens van acompanyar al camp del Levante no vull imaginar com estarà l’Estadi de la Ceràmica el dissabte. El Valencia va canviar molt amb l’arribada de Gattuso, però sabem les seues virtuts i defectes. És important guanyar perquè és un rival directe en la lluita per les places europees”.

Compartir.