Un brillant homenatge a Tàrrega
Un brillant homenatge a Tàrrega

L’espectacle ‘Orgull de la nostra Vila’, impulsat pel Villarreal CF, ha captivat a més d’un miler de persones

Un brillant homenatge a Francesc Tàrrega. Més d’un miler de persones han gaudit de ‘Orgull de la nostra Vila’ en el Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real. Un espectacle únic en honor a un dels ambaixadors més importants de la ciutat.

Esta bonica interpretació de caràcter cultural, impulsada pel Villarreal CF en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real, forma part del variat programa d’actes celebrats amb motiu de la commemoració del centenari del club, sempre involucrat amb el seu entorn, la ciutat de Vila-real, i mostrant el seu reconeixement a la seua història, cultura i tradició.

Dirigit artísticament per Rosanna i Gisela Morales, este emocionant esdeveniment en homenatge al famós guitarrista, va sorprendre amb la magnífica interpretació de Paula Bonet. La reconeguda artista plàstica de Vila-real, especialista en pintura a l’oli, gravat i escriptura, va ser profeta en la seua pròpia terra, captivant als assistents amb una actuació per al record.

El concert va estar dirigit pel músic, professor i director-concertador valencià Miguel Ángel Navarro, i va comptar amb l’actuació d’un total de 60 músics sobre l’escenari. Entre ells, el magnífic Vasko Vassilev, reconegut com un dels millors violinistes del planeta, que va delectar als presents amb el seu talent, i Anabel Montesinos, un dels grans noms de la guitarra espanyola.

Les lletres de les peces reproduïdes per l’orquestra, al costat de l’agrupació musical londinenca The Convent Garden Soloists i els músics de l’Associació Cultural ‘Veus de Cambra’ de Vila-real, van ser compostes per deu poetes locals: Jacinto Heredia, Manel Pitarch, Antoni Pitarch, Marcelo Díaz, Vicent Gimeno, Clara Gil, Ana Asensio, Susanna Lliberós, Enric Dobón, Enric Portalés i Rosanna Morales.

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va liderar un esdeveniment al qual van assistir també diferents autoritats locals, encapçalades per l’alcalde municipal, José Benlloch.

Compartir.