skip to content
Últims dies per a inscriure’s a la Cursa Solidària Celtic Submarí!
Últims dies per a inscriure’s a la Cursa Solidària Celtic Submarí!

La prova és un dels atractius de la Festa de l’Afició, que se celebra el 24 de juny en l’Estadio de la Cerámica

Comença el compte arrere per a la Festa de l’Afició, que se celebrarà el pròxim 24 de juny, a partir de les 18.00 hores, en l’Estadio de la Cerámica. L’esdeveniment, que forma part del calendari d’actes de celebració del Centenari Groguet, consistirà en una impressionant jornada festiva d’accés lliure i gratuït amb caràcter solidari, per al gaudi de la gent groga.

La festa comptarà amb jocs i activitats, així com amb música en viu i en directe. S’instal·larà un escenari sobre el rectangle de joc de l’Estadio de la Cerámica i grups musicals locals com La Aldea (guanyador de Groc Talent 2023), Los Dalton, Bad Way, Enfields o Vicente Añó amenitzaran aquest fantàstic esdeveniment, que comptarà amb llocs de menjar i beguda, la recaptació de la qual anirà destinada a ASPANION Niños con cáncer.

Com a colofó, aqueix dissabte també se celebrarà el Dia del Simpatitzant. Els simpatitzants groguets menjaran abans de la festa en l’Estadio de la Cerámica i gaudiran d’una visita guiada pels racons més exclusius del remodelat camp del Villarreal. Posteriorment, se sumaran a la gran Festa de l’Afició i el transcurs de la Cursa Solidària Celtic Submarí.

Una prova solidària i 100% grogueta

El dissabte 24 de juny també se celebrarà la X Cursa Solidària Celtic Submarí. Una carrera popular, que enguany com a gran novetat partirà des de la plaça de l’Estadio de la Cerámica i la línia de meta de la qual es reubicarà sobre el verd del camp groc.

La prova, organitzada per la penya Celtic Submarí en col·laboració amb el club, compta amb un esperit plenament solidari. La recaptació de fons anirà destinada en benefici de l’associació valenciana ASPANION Niños con Cáncer.

El certamen forma part del Circuit de Carreras Populars de Vila-real. Començarà a les 20.00 hores i la distància recorreguda és de 6km. Els seguidors poden inscriure’s fins al 18 de juny en solitari o per parelles. El preu per participant és de 7 euros.

A continuació, pots completar la inscripció a la prova de manera en línia o consultar el reglament:

Fira del corredor

El lliurament de dorsals i la borsa del corredor es realitzarà el 23 de juny de 18.30 a 20.30 hores en la seu de la Penya Celtic Submarí (Avinguda França, 42 de Vila-real) i el mateix dia de la prova de 18.00 a 19.30 hores en la plaça de l’Estadio de la Cerámica.

Compartir.