skip to content
Últims dies per a apuntar-se a la Copa Endavant a Benicàssim!
Últims dies per a apuntar-se a la Copa Endavant a Benicàssim!

El torneig provincial es disputarà el dimecres 22 de març en el Camp Municipal Torre de Sant Vicente

Tercera parada per a la Copa Endavant del Tour Centenari Groguet. Benicàssim albergara aquest divertit esdeveniment dimecres que ve 22 de març en el Camp Municipal Torre Sant Vicente. Els joves de la localitat de la Plana Alta disposen dels últims dies per a formar el seu equip i participar en aquest especial certamen.

Com en la resta de seus, aquest torneig mixt estarà conformat per equips que compten amb entre tres i quatre jugadors i es dividirà en dues categories: Blau (per a nascuts en 2014, 2015, i 2016) i Groc (per als nascuts en 2011, 2012 i 2013). Els participants rebran un pack de benvinguda i els guanyadors de cada seu rebran una medalla i tindran l’oportunitat de jugar la gran final.

Els partits se celebraran aqueixa mateixa vesprada, de 18.00 a 20.00 hores i el termini per a apuntar-se es mantindrà actiu fins al diumenge 19 de març. Com a gran al·licient, a més del torneig, el Villarreal portarà la UEFA Europa League, aconseguida en 2021.

Participa en Benicàssim!

Els joves talents de la localitat ja poden inscriure’s per a participar en el torneig, que es disputarà el dimecres 22 de març

Compartir.