Últimes places per al Campus d’Estiu!
Últimes places per al Campus d’Estiu!
HOYOYO

Aquesta temporada es desenvoluparà a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF del 2 al 7 de juliol

Últimes places per al Campus d’Estiu del Villarreal CF! A què esperes per inscriure’t? El Campus, en aquesta ocasió, tindrà lloc a la Ciutat Esportiva del 2 al 7 de juliol. El Campus d’Estiu és una oportunitat única per viure l’estiu com un autèntic jugador del Villarreal CF, igual que els jugadors professionals, ja pots preparar la pretemporada per començar al setembre a ple rendiment. Mitjançant el futbol formatiu, treballarem i millorarem no només la tècnica i la condició física, sinó també valors com el respecte, la companyonia i l’esportivitat. I ho farem fent el que més ens agrada, jugant a futbol.

A més, el Campus d’Estiu també inclou equipació esportiva completa, Tour per l’Estadi de la Ceràmica i un dia amb tot el grup al Parc Aquàtic Aquarama de Benicàssim. Tots els joves futbolistes participaran en una inoblidable festa de comiat i rebran un diploma del Villarreal CF personalitzat.
 
Si tens entre 4 i 17 anys, aquest és el teu Campus d’Estiu. Les places són limitades i el preu per participant és de 180 euros per jugadors del futbol base groc i de 190 euros per al públic en general. T’ho perdràs? Per a més informació es pot trucar als telèfons 964 500 250 i 686.168 306. Inscriu-te aquí: formulari d’inscripció.
Compartir.