Últimes places per al Campus de Pasqua!
Últimes places per al Campus de Pasqua!

VILLARREAL CF

El campus oficial del Submarí se celebrarà a la Ciutat Esportiva els dies 7, 8, 9 i 10 d’abril

La inscripció per al Campus de Pasqua del Villarreal CF està a punt de tancar-se. El campus ha tingut una bona acollida per part dels aficionats grocs i tan sols queden les últimes places per passar uns dies inoblidables a la Ciutat Esportiva.

El Campus de Pasqua se celebrarà a la Ciutat Esportiva els dies 7, 8, 9 i 10 d’abril. Durant el campus, que de nou estarà organitzat per Endeka Sports i el Villarreal CF, els joves jugadors entre 4 i 16 anys realitzaran dobles sessions d’entrenament, una preparació especialitzada per a porters i també per als més petits, competicions, etc. Tot això, amb l’objectiu de millorar i polir les capacitats futbolístiques dels jugadors, així com amb la intenció de potenciar valors com el respecte, la companyonia i l’esportivitat.

A més, tots els participants al Campus de Pasqua del Villarreal CF podran gaudir d’una visita guiada per l’Estadi El Madrigal, veure l’entrenament del primer equip i una festa de comiat. Així mateix, els participants també rebran una entrada doble per veure el partit de Primera Divisió entre el Villarreal i el RCD Espanyol a El Madrigal. Els adolescents podran gaudir de tot això i molt més per un preu raonable: 85 euros per als jugadors del futbol base i 95 per als joves que no formen part de la #CanteraGrogueta.

Per a més informació es pot trucar als telèfons 678.636.252 o 964.500.250 o visitar la següent adreça per realitzar directament la inscripció: Campus Villarreal CF.

 

Compartir.