Triomf coper davant el Santa Amalia (0-9)
||||||

El Villarreal venç a Almendralejo i estarà en la segona ronda de la Copa del Rey

El Villarreal va superar al CD Santa Amalia (0-9) en el Francisco de la Hera. Amb la victòria, el conjunt groc estarà en la segona ronda de la Copa del Rey. Diego Collado, Álex Baena, A. J. Morales, Coquelin, Capoue i per partida doble Gerard i Samu Chukwueze van ser els golejadors del xoc a Almendralejo.

Des dels primers compassos del partit, el Villarreal va fer valdre la seua superioritat davant el CD Santa Amalia, equip de la Primera Divisió Extremenya. El Submarí va acumular diverses oportunitats de perill, però no va obrir el marcador fins complida la mitja hora de joc.

En el minut 32, Diego Collado, que debutava amb el primer equip, va avançar al conjunt dirigit per Quique Setién amb una gran definició. La jugada, finalitzada per l’atacant granadí, va comptar amb la participació d’Álex Baena i Samu Chukwueze.

Tan sols tres minuts després, aquests dos futbolistes van fabricar el segon tant per al Villarreal. L’extrem nigerià va cedir perquè el migcampista d’Almeria convertira un tir magistral des de la frontal de l’àrea.

Mentre pujava el 2-0 al marcador, Morales ja estava marcant el tercer. En un obrir i tancar d’ulls, el Submarí va recuperar la pilota i va armar una jugada vertical, que va convertir l’atacant madrileny amb un nou colpege des de fora de l’àrea. En cinc minuts brillants, el Villarreal havia sentenciat el partit.

Ja en la segona meitat, Samu Chukwueze va marcar dos gols en un sol minut. El primer, un golàs des de lluny; i el segon, una rematada precisa des del cor de l’àrea. Novament, a l’hora de joc, Coquelin va aprofitar una fantàstica assistència de Gerard per a marcar el sisé punt. El 7-0 tant va arribar en el minut 75 i va portar la signatura de Gerard, que va tornar a veure porteria després de superar la seua lesió. El huité va ser obra de Capoue tan sols cinc minuts després. El nové i definitiu va ser una altra vegada de Gerard Moreno.

Fitxa tècnica

CD Santa Amalia: Rubén; García, Tomás (Santi Gil. m. 51), Carlos Gómez, Manu, Rico (Guinda, m. 51), Jesús Rubio (Carlino. m. 51), Javi Martín, Cano, Loren (Cidoncha, m. 68) i Xino (Joselito, m. 76).

Villarreal CF: Reina; Foyth (Mbacke, m. 55), Mandi, J. Cuenca, J. Mojica; Morlanes (M. Trigueros, m. 77), Coquelin (Parejo, m. 77), Álex B. (Capoue, m. 77); Chukwueze (Gerard, m. 55), A. J. Morales i D. Collado.

Gols: 0-1. Min. 32: D. Collado. 0-2. Min. 35: Álex B. 0-3. Min. 36: A. J. Morales. 0-4. Min. 48: Chukwueze. 0-5. Min. 49: Chukwueze. 0-6. Min. 61: Coquelin. 0-7. Min. 74: Gerard. 0-8. Min. 80: Capoue. 0-9. Min. 87: Gerard.

Àrbitre: Jorge Figueroa Vázquez (Comité Andalús). Va amonestar al local Jesús Rubio.

Incidències: Partit entre el CD Santa Amalia i Villarreal CF, corresponent a la primera ronda de la Copa del Rey, celebrat en el Francisco de la Hera.