skip to content
Tretze anys vestit de groc
Tretze anys vestit de groc

VILLARREAL CF

Miguel Ángel Leal, natural de Vila-real, porta des dels 5 anys en la #CanteraGrogueta

Per a molts el número 13 és el de la mala sort. Per a Migue és la xifra que marca la seua relació amb el Villarreal. Miguel Ángel Leal és un dels pilars del Juvenil Al fet que, malgrat tan sol tenir 18 anys, s’ha convertit en un dels veterans del club. Després d’una passada temporada històrica en la qual els de Javi Calleja van aconseguir ser campions de Liga i de Copa de Campions en Divisió d’Honor, el lateral reflexiona sobre les seues etapes en el club groc. “Explicant aquesta temporada, ja porte 13 anys en el Villarreal. Porte més temps que molts fisioterapeutes i tècnics. He vist com la Ciutat Deportiva anava transformant-se. Créixer alhora que el club és molt especial per a mi”.

Migue lluita cada dia en els entrenaments per a tractar de seguir els passos d’un dels seus ídols com és Mario, lateral alacantí de la primera plantilla del Villarreal. “Tothom té el seu referent quan tracta de progressar en alguna cosa. Jo em solc fixar en Mario, no solament per la seua qualitat com a jugador sinó sobretot per la manera en la qual ha anat evolucionant des que va arribar al club”.

A pesar que 13 anys donen per a moltes anècdotes i records, per al lateral del Juvenil A hi ha un any que quedarà gravat en la seua retina per sempre. “La temporada passada va ser espectacular. Personalment és cert que vaig passar per moments molt durs, però aquesta campanya l’afronte amb ganes i il·lusió”. A més, Migue és optimista amb augmentar la llegenda del Juvenil A. “És molt difícil repetir el que vam fer l’any passat, perquè a més el club mai ho havia aconseguit, però jo crec que tenim equip per a fer-ho i moltes ganes d’aconseguir-ho”.

En portar més d’una dècada en el club, Migue assumeix la responsabilitat i els galons dins del camp, encara que no es veu diferent a la resta de companys. “Sóc un més de l’equip i em sent igual que tots. L’única cosa, que com porte tant temps en el club, intentaré ajudar als nous perquè s’adapten com més prompte millor”.

Compartir.