Tres jugadors del planter, protagonistes amb Espanya

HOYOYO

Pepe Castaño, Goyo Medina i Carlos Beitia van jugar davant Itàlia amb la ‘Roja’

Tres jugadors de la #CanteraGrogueta com són Pepe Castaño, Goyo Medina i Carlos Beitia van jugar ahir amb la Selecció Espanyola un partit amistós davant Itàlia. Pepe Castaño va participar amb la Sub-19 en la victòria per la mínima a domicili a l’estadi Friuli d’Udine (0-1). El defensa central del Villarreal C va sortir al terreny de joc en el minut 83 reemplaçant al seu company Àlex Zalaya. L’únic gol del partit el va marcar Aleñá.

Per la seva banda, Goyo Medina i Carlos Beitia també van participar amb la Selecció Espanyola, però en aquest cas amb la Sub-17. Els components del Juvenil Roda van participar en la segona part del partit celebrat al Municipal de Maó (Menorca) davant Itàlia, que va acabar 1-1. El gol espanyol va ser obra d’Abel Ruiz.