Treballat punt de les groguetes (1-1)

El Villarreal Femení suma un punt important per als seus interessos gràcies al gol de Kayla McKenna

El Villarreal Femení volia que l’ensopegada davant el Madrid CFF es quedara en un resultat aïllat, ja que fins a eixe moment portava un total de cinc partits consecutius sumant. I així va ser. Les de Sara Monforte van lluitar amb ungles i dents fins a l’últim sospir del partit, sumant un nou punt gràcies al gol matiner de Kayla Mckenna.

El partit no va poder començar de millor manera per a les groguetes, ja que en el minut 14, el marcador ja era un 0-1. Kayla McKenna aprofitava un rebutge d’un tret anterior de Fatou Kanth per a perforar la porteria rival. No obstant això, la bona sort va deixar de somriure a les grogues. La següent jugada, el Levante Las Planas va amenaçar amb l’empat amb un tret de Jiali, però es va anar pel costat esquerre de la porteria.

Els problemes van augmentar en el minut 31 a causa de la lesió de la defensa veneçolana Yeni Giménez, provocant que les grogues comptaren amb una jugadora menys en el camp fins al 38′ en el qual va poder ingressar Lucía Gómez. Els instants finals de la primera part van ser molt agònics per a tots dos equips, sense massa control de l’esfèric i arribades perilloses a l’àrea rival.

En la segona part, el conjunt català va eixir per totes i mostra d’això va ser el primer xut de Jessica Martínez, encara que en aquesta ocasió va marxar molt per damunt de la porteria. No obstant això, no va perdonar la segona ocasió que va tindre. Així doncs, en una contra, aprofitant un error defensiu, va posar la trobada en taules (1-1, m. 65). Les groguetes, encara que van tindre un parell d’ocasions més encapçalades per Fatou Kanteh i María Llompart, no van poder fer res més. D’aquesta manera, el Villarreal Femení suma un punt molt bo per als seus interessos de permanència davant un rival directe.