Trau partit al teu abonament i gaudeix del FIB!
Trau partit al teu abonament i gaudeix del FIB!

FIB

Els posseïdors del carnet del Villarreal CF ja poden comprar el seu abonament per al Festival a preus reduïts

No deixes passar l’oportunitat! Els abonats del Villarreal CF que ja hagen renovat el seu carnet per a la temporada 2016/17 poden aconseguir el seu abonament per al Festival Internacional de Benicàssim amb suculents descomptes. Tot això, gràcies a l’acord aconseguit pel club i el FIB emmarcat dins de la iniciativa Endavant Cultura, de recent creació.

El Festival Internacional de Benicàssim, un dels més importants a nivell mundial, se celebrarà entre el 14 i el 17 de juliol en la localitat costanera de la Plana i reuneix un cartell de músics i artistes de renom entre els quals destaquen Muse, The Chemical Brothers, Massive Attack, Kendrick Lamar o Disclosure, entre molts uns altres. Tot en un marc privilegiat al costat del mar i en un ambient festiu i de celebració.

Així, l’abonament de quatre dies amb càmping per al Festival tan solament costa 120 euros (més despeses de gestió) para tots els abonats del Villarreal CF, mentre que el preu es redueix per als abonats VYP Plata (110 euros) i VYP Or (100 euros). El preu per al públic en general d’aquest pack és de 147,50 euros més despeses de gestió (al juny de 2016, el preu dels abonaments s’incrementa conforme s’acosta l’esdeveniment), per la qual cosa el descompte pot arribar a ser de 47,50 euros per als abonats més fidels del Villarreal CF, quasi una tercera part del total de l’abonament.

Preus per a abonats del Villarreal CF en el FIB:

  • Abonats en general: Quatre dies amb càmping inclòs per 120 euros (més despeses de gestió).
  • Abonats VYP Plata: Quatre dies amb càmping inclòs per 110 euros (més despeses de gestió).
  • Abonats VYP Or: Quatre dies amb càmping inclòs per 100 euros (més despeses de gestió).

Per a comprar l’abonament del FIB, els abonats del Submarí tan sol han de punxar en el següent enllaç: Entrades FIB

CdigoCarnet

A partir d’ací, els afeccionats hauran d’introduir els cinc primers caràcters de la referència del codi de barres del seu carnet d’abonat 2016/2017 del Villarreal CF, excloent el sisè i últim.

Totes les renovacions o altes tindran accés al descompte d’abonaments FIB 2016 a partir de 24 hores després de la renovació o alta com abonat del Villarreal CF. Cada abonat del Villarreal CF solament podrà retirar un abonament per al FIB.

Compartir.