Tots els detalls de la Festa de l’Afició
Tots els detalls de la Festa de l’Afició

L’esdeveniment, d’accés lliure i gratuït, se celebra aquest dissabte, a partir de les 18.00h, en l’Estadio de la Cerámica

La Festa de l’Afició ja és ací. El Villarreal CF celebra aquest dissabte 24 de juny, a partir de les 18.00 hores, una jornada festiva amb els seus seguidors a l’interior de l’Estadio de la Cerámica. Aquest gran esdeveniment és d’accés lliure i gratuït per a tots els aficionats del Submarí Groc i compte, a més, amb caràcter benèfic, ja que tota la recaptació anirà destinada en benefici d’ASPANION.

Aquesta festa tan especial, impulsada pel Villarreal CF, es tracta de la primera celebració amb la seua afició en les instal·lacions de l’equip groc. Un esdeveniment únic i irrepetible per a commemorar el #CentenariGroguet, en el qual també tindrà lloc la 10a Cursa Solidària Celtic Submarí i el Dia del Simpatitzant.

Accés lliure per les portes 1 i 2 de l’Estadio de la Cerámica a partir de les 18.00 hores

La Festa de l’Afició és una celebració especial a la qual tots els groguets estan convidats. L’accés és lliure i gratuït. La jornada festiva començarà a les 18.00 hores i, a partir de llavors, el club habilitarà l’accés per les portes 1 i 2, situades en la Plaça de l’Estadio de la Ceràmica.

Una festa per a tots, amb música en directe

La Festa de l’Afició comptarà amb jocs i activitats per als seguidors de totes les edats. S’instal·laran inflables, jocs i hi haurà música en viu i en directe. El Villarreal CF instal·larà un escenari sobre el rectangle de joc de l’Estadio de la Cerámica i actuaran els següents grups musicals locals:

  • La Aldea (19.00h)
  • Bad Way (21.15h)
  • Enfields (22.00h)
  • Los Dalton (22.45h)

El DJ Vicente Añó també amenitzarà la cita en diferents moments de la festa.

Esperit solidari i recaptació completa per a ASPANION

La multitudinària jornada de portes obertes té esperit solidari. La Festa de l’Afició disposarà de barres i llocs de menjar i beguda, la recaptació completa de la qual anirà destinada a l’associació ASPANION Niños con Cáncer (València).

La 10a Cursa Solidària Celtic Submarí mobilitzarà a 1.000 participants

La 10a Cursa Solidària Celtic Submarí donarà el tret d’eixida a les 20.00 hores des del terreny de joc de l’Estadio de la Cerámica. Un total de 1.000 corredors completaran els 6km de recorregut de la prova abans de travessar la línia de meta també situada sobre la gespa del coliseu groc.

Aquesta prova forma part del Circuit de Carreres Populars de Vila-real i també tindrà fins solidaris en benefici d’ASPANION.

Les dates i horaris de la Fira del Corredor

El lliurament de dorsals i la borsa del corredor es realitzarà el dijous 22 de juny i divendres 23 de juny de 18.00 a 20.30 hores en la seu de la Penya Celtic Submarí (Avda França, 42 de Vila-real) i el mateix dissabte, dia de la prova, des de les 15.30 fins a les 19.30 hores a la Porta 7 de l’Estadio de la Cerámica (al costat de la plaça).

Tots els detalls del Dia del Simpatitzant

Els aficionats que van adquirir el Carnet Simpatitzant i s’hagen apuntat al Dia del Simpatitzant també gaudiran d’una fantàstica jornada en l’Estadio de la Cerámica. A partir de les 13.30 hores, el club rebrà als simpatitzants. Que celebraran un gran menjar en el feu groc i tindran l’oportunitat de realitzar un exclusiu tour pel remodelat Estadio de la Cerámica abans que comence la festa popular i l’espectacle en el camp groc.

L’oportunitat de recórrer els espais més exclusius de la Cerámica

Amb aquesta festa, el Villarreal CF obri les portes de la seua llar, l’Estadio de la Cerámica, perquè els seguidors groguets, a més de gaudir de la celebració, puguen conéixer els racons més exclusius i els nous espais del remodelat Estadio de la Cerámica. Els seguidors podran recórrer el vestuari local, accedir a l’interior de la Llotja Vip, així com visitar el nou espai-mirador construït recentment en l’el més alt del Fons Sud.

Compartir.