skip to content
Tota la informació d’El Partido de las Leyendas
Tota la informació d’El Partido de las Leyendas

Les entrades valdran 5 i 10€ i eixiran a a la venda aquest dimarts 21 de febrer de manera en línia solo per a abonats

El Villarreal ha donat a conéixer tota la informació relativa a El Partido de las Leyendas entre els mites de la història del Submarí i Leyendas España de la Selecció Nacional. El partit, que es disputarà dissabte que ve 25 de març, en l’Estadio de la Cerámica serà un dels esdeveniments estrela del #CentenariGroguet.

El partit ha sigut presentat aquest dilluns en un acte celebrat aquest dilluns en el Teatre Tagoba de Vila-real i ha comptat amb la participació del president Fernando Roig, l’alcalde José Benlloch, els exfutbolistes Marcos Senna, Bruno Soriano i Adriano García, així com Fernando Giner, president de Leyendas España.

Per a aquest dia tan important per al club, les llegendes Bruno Soriano i Marcos Senna ja han confirmat la seua presència i, en les pròximes setmanes, s’aniran coneixent la resta de jugadors convocats en aquest combinat d’estreles de la història del Villarreal a través de les xarxes socials del club.

Així mateix, en la prèvia del xoc, es realitzarà un homenatge a tots els exjugadors del club, que eixiran al terreny de joc des del túnel de vestuaris per èpoques i es faran una foto de família que quedarà per al record.

I per si no fos prou, durant aquesta setmana s’obrirà una votació perquè l’afició grogueta puga votar el millor onze de la història del Villarreal i el millor gol de la història del club. Els resultats d’aquestes votacions es donaran a conéixer el dia del Partit de las Leyendas en l’Estadio de la Cerámica.

Aquesta és tota la informació d’El Partido de las Leyendas:

  • El partit es disputarà el dissabte 25 de març a les 18.00 hores en l’Estadio de la Cerámica.
  • L’homenatge als exjugadors del club començarà a les 17.30 hores, per la qual cosa es recomana als aficionats accedir a l’estadi a partir de les 17.00 hores.
  • Les portes s’obriran al públic a partir de les 16.30 hores, una hora abans de l’inici de l’acte.
  • Els preus de les entrades són de 5€ en els Fons i de 10€ en Tribuna i Tribuna Preferent.
  • S’obrirà un primer termini de venda d’entrades NOMÉS PER A ABONATS del 21 de febrer al 9 de març. La VENDA D’ENTRADES començarà de manera en línia el mateix dimarts 21 de febrer i cada abonat podrà adquirir l’entrada del seu seient. En els pròxims dies, també s’obrirà la venda presencial a la Tenda Oficial de la Plaça Major.
  • S’obrirà un segon termini de venda lliure d’entrades a partir del 10 de març sol de manera presencial a la Tenda Oficial de la Plaça Major.
Compartir.