Tot preparat per Endavant La Vilavella
Tot preparat per Endavant La Vilavella

HOYOYO

La ‘Fan Zone’ de l’Estadi de la Ceràmica tornarà a ser una festa abans de jugar davant el Màlaga

Tot preparat per celebrar, un dia més, una nova festa a l’Estadi de la Ceràmica. Gràcies a la iniciativa groga Endavant Província, La Vilavella serà protagonista aquest diumenge en el partit entre el Villarreal CF i el Màlaga CF (18.30 hores). La celebració es durà a terme abans i durant el partit mitjançant les habituals activitats i festejos. Al voltant de 400 aficionats de La Vilavella presenciaran el partit en directe.

El Villarreal ha organitzat un seguit d’activitats perquè l’afició del Submarí gaudisca dels encants i atractius turístics, gastronòmics i culturals d’aquesta localitat. Dues hores abans de l’inici del duel, começarà la festa a la ‘Fan Zone’, situada a la zona adjacent a l’Estadi de la Ceràmica. Aquesta contindrà inflables perquè els més xicotets gaudeixen durant la prèvia del partit i també una carpa amb informació turística de La Vilavella.

El club groc celebrarà per segona vegada el Torneig de Futbol ‘3×3 Groguet’, on tres equips d’Endavant Futbol Provincial jugaran en els mini camps situats a la ‘Fan Zone’. Villarreal CF, Club La Vall i Borriana FB disputaran aquest torneig dedicat a les categories prebenjamins i alevins.

També dues hores abans del xiulet inicial començarà la prèvia a la seu de l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF amb un seguit d’activitats per als aficionats grocs.

El dinar oficial de directives se celebrarà, a partir de les 14.30 hores, al Restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica. Amb l’objectiu de potenciar la gastronomia local, el menú anirà a càrrec del Restaurant Hexagon. Està previst que al menjar assisteixi l’alcalde de la Vilavella, Manel Martínez, que també presenciarà el partit a la llotja d’autoritats de l’Estadi de la Ceràmica.

Finalment, cal destacar que l’Agrupació Musical Artística Santa Cecília la Vilavella, dirigida per José Daniel Moliner Melià, realitzarà dues desfilades sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica, interpretant diverses peces abans i en el descans del partit contra el Màlaga CF.

L’agenda del xoc d’aquest diumenge és la següent:

14.30 hores: Dinar oficial de directives al restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica. El menú anirà a càrrec del Restaurant Hexagon.
16.30 hores: Inici de la ‘Fan Zone’ a la plaça situada davant de la façana del Fons Sud de l’Estadi de la Ceràmica i celebració del Torneig de Futbol ‘3×3 Groguet’.
16.30 hores: La seu de l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF obrirà les portes per realitzar una sèrie d’activitats prèvies al partit.
18.00 hores: Primera desfilada de l’Agrupació Musical Artística Santa Cecília de la Vilavella.
18.30 hores: Començament del partit.
19.15 hores: Descans del partit. El vídeo marcador de l’Estadi de la Ceràmica oferirà un vídeo promocional turístic sobre la Vilavella. A més, hi haurà un segon desfilada per la gespa a càrrec de l’Agrupació Musical Artística Santa Cecília de la Vilavella dirigida per José Daniel Moliner Melià.

Compartir.