Tot per decidir al Mini (0-0)

LALIGA

El Villarreal B empata contra el Fuenlabrada en l’anada de la segona eliminatòria del ‘play-off’

El Villarreal B va aconseguir un meritori empat sense gols davant el Fuenlabrada en el partit d’anada de la segona eliminatòria del ‘play-off’ d’ascens a LaLiga 123. El Mini Submarí va començar molt bé el xoc, dominant per complet, però en la segona meitat va haver de patir per mantindre el resultat sense gols. Va tornar Leo Suárez després de la seua lesió de genoll i Pau va ser expulsat per doble groga ja en els últims minuts.

El filial va dominar la possessió de la pilota en el primer acte. Els grocs s’associaven a la perfecció a la recerca d’un gol que li donés avantatge en l’eliminatòria. Va estar a punt d’aconseguir-ho amb dues ocasions molt clares res més complir-se el primer quart d’hora.

Primer Roger Riera va rematar de cap al lateral de la xarxa un córner executat per Quintillà, mentre que només uns segons més tard va arribar una altra oportunitat immillorable. Chuca va filtrar un genial passada interior per a Mario González i el davanter burgalès va intentar una vaselina que no va trobar els tres pals.

L’experimentat conjunt madrileny esperava amagat, buscant el seu moment. Al minut 39 va arribar a perforar la porteria de Cantero, però el gol va ser anul·lat per un clar fora de joc de Dioni.

A la segona part el guió va ser diferent. El Fuenlabrada es va estirar i va complicar la vida als grocs. Les seues ocasions més clares van arribar al 65′ i al 66′. Primer Ander Cantero va realitzar un gran aturada després d’un xut que va tocar lleugerament a la cama de Pau. Al servei de córner posterior Marcos Gullón va rematar al pal amb el cap. Tocava patir.

Retorn de Leo Suárez

Una de les grans notícies del partit va ser el retorn de Leo Suárez. L’atacant argentí va tornar al terreny de joc després de superar una greu lesió de genoll que es va produir el 29 d’octubre del 2017 a un partit de Lliga entre el Villarreal B i el València Mestalla. Leo Suárez va reemplaçar a Mario González al minut 84 del xoc a Fuenlabrada.

Expulsió de Pau

A falta de cinc minuts per al final va ser expulsat Pau Francisco Torres. El central de Vila-real va veure la segona groga després d’una acció amb Dioni. Roger Riera va passar a jugar com a central i Imanol es va col·locar com lateral dret. El Villarreal B va saber aguantar les escomeses finals del Fuenlabrada per acabar el partit amb 0-0.

L’eliminatòria es decidirà el diumenge 10 de juny a Vila-real (12.00 hores).

CF Fuenlabrada: Pol Freixanet; Jaume, ‘Cata’ Díaz, Juanma, Fran García; Hugo Fraile (Quero, m. 77), Marcos Gullón (Arruabarrena, m. 80), Randy, Cristóbal, Vicente (Yaw Annor, m. 87); i Dioni.

Villarreal B: Cantero; Roger Riera, Juan ‘Ibiza’, Pau, Quintillà; Samu, Imanol, Morlanes, Chuca (Simón Moreno, m. 77); Darío (Dalmau, m. 62) i Mario González (Leo Suárez, m. 84).

Àrbitre: Iglesias Villanueva (C. Gallec). Groga al visitant Juan ‘Ibiza’. Va expulsar per doble amonestació a Pau per part del Villarreal B (m. 85).

Incidències: Partit corresponent a l’anada de la segona eliminatòria del ‘play-off’ d’ascens a LaLiga 123 disputat a l’estadi Fernando Torres.