Tot llest per al I Trofeu Villarreal CF de pilota
Tot llest per al I Trofeu Villarreal CF de pilota

HOYOYO

La primera semifinal serà aquest divendres 15 de juliol a les 18.30 hores en el Trinquet de Villarreal

La primera edició de el ‘1r Trofeu Villarreal CF’ de pilota valenciana ja és una realitat. La competició ha sigut presentada aquest matí en la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del Villarreal. A l’acte han assistit el vicepresident del club, José Manuel Llaneza,  l’ex jugador i organitzador del torneig, Pepe Mesquita, així com alguns jugadors participants.

El campionat, que compta amb un gran prestigi, es realitza des de fa més de 20 anys i, per primera vegada, serà patrocinat per l’entitat groga. Els pilotaris jugaran amb la samarreta del Submarí. “El Villarreal no podia estar fora a aquesta petició i intentem parlar poc i fer molt. Des del club ens semblava injust, la situació que esteu passant, li esteu tirant molt valor i moltes ganes perquè aquest esport seguisca endavant i para açò podeu comptar amb el Villarreal”, va assegurar el vicepresident José Manuel Llaneza.

En referència a l’acord per a patrocinar el torneig, Llaneza espera que siga “el primer torneig de molts més anys” que el club puga aportar la seua ajuda perquè seguisca endavant. Així mateix, el vicepresident espera que els jugadors “li doneu serietat i espectacle, que es convertisca en un grandíssim torneig”.

El torneig que començarà aquest divendres 15 de juliol en el  Trinquet de Villarreal .En la primera semifinal es podrà veure el partit  que enfrontarà a Soro i Jesús a Pere Roc, Dani i Carlos. La segona semifinal serà el divendres 29 de juliol també en el Trinquet  i s’enfrontaran  Puchol i Santi enfront de Frances, Javi i Monrabal. La gran final acollirà als guanyadors de les dos semifinals el 5 d’agost. Les tres trobades tindran un horari 18.30 hores. El preu de les entrades serà de 8 euros.

 Pepe Mezquita exjugador i organitzador del torneig va assenyalar que a la pilota “li feia falta un revulsiu com a est, ho necessitàvem per a augmentar la gent. Estic encantat perquè van acceptar ràpidament i l’única condició era jugar amb la samarreta del Villarreal”.

El guanyador de cada semifinal a més d’accedir a la final obtindrà un premi de 500 euros, mentre que els guanyadors de el ‘1r Trofeu Villarreal CF’ el premi serà de 1000 euros.

Compartir.