Tot a punt per a la Costa Girona Cup 2016
Tot a punt per a la Costa Girona Cup 2016

VILLARREAL CF

Equips de base de tot Espanya i de l’estranger se citen a Girona del 22 al 26 de juny

Ja està tot preparat per a la Costa Girona Cup 2016. El torneig organitzat per Endeka Sports i en el qual participa el Villarreal CF ja ha tancat el seu període d’inscripcions per a la cita del proper mes de juny i l’èxit ha estat rotund.

La competició es desenvoluparà entre el 22 i el 26 de juny a unes excel·lents instal·lacions de futbol, ​​úniques a tot el territori espanyol, de 13 camps de futbol amb un impecable gespa natural. En la competició participaran equips de categories que van des de Prebenjamí fins Juvenil.

S’han apuntat equips de tot Espanya de primer nivell, com ara el RCD Espanyol de Barcelona. A més, participaran equip de Eivissa, Palma de Mallorca, Lanzarote i conjunts estrangers com l’Olympique de Marsella o la Selecció de Kuwait.

Costa Girona Cup és un espectacular torneig de futbol base de primer nivell on es reuneixen un gran nombre de xiquets i xiquetes de tot el món, per disputar innombrables partits amb els seus equips o seleccions. Considerat un dels tornejos de futbol més punters del nostre esport rei ens ofereix la possibilitat de viure una experiència inoblidable, combinant el futbol amb la diversió i la immensa varietat d’activitats que ofereix la Costa Brava.

Aquest prestigiós torneig de futbol base transcorre durant 5 dies de molta intensitat, en un dels racons més paradisíacs de la península ibèrica, on es barregen la força dels pirineus amb les aigües més cristal·lines de la Mediterrània.

El torneig de futbol Costa Girona Cup mai descansa, es programen una gran varietat d’activitats esportives i lúdiques, tant per als participants com per als seus familiars, directius o acompanyants, per gaudir, si cap, encara més, d’unes merescudes vacances.

Per a més informació, es pot visitar el web oficial de la Costa Girona Cup

Compartir.