Torna Endavant Igualtat!
Torna Endavant Igualtat!
||||

Els principals equips de la Cantera Grogueta conviuran amb diferents centres especials de la província de Castelló

Endavant Igualtat torna amb força! La iniciativa solidària impulsada pel Villarreal CF torna després d’un any i mig d’interrupció a causa de la pandèmia del covid-19. Els equips principals de la Cantera Grogueta i el Villarreal Femení apadrinaran a diferents centres especials de la província de Castelló.

Aquest projecte, amb clar afany solidari, aposta per l’educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base, amb l’objectiu afegit d’ajudar als membres dels centres en el seu desenvolupament personal i amb una sensibilitat concorde a les necessitats i dificultats dels altres i compartir amb ells les seues experiències. Aquest intercanvi de valors impulsa i afavoreix en el creixement de totes dues parts.

La iniciativa consisteix a realitzar activitats de convivència al llarg de tota la temporada, amb encontres periodics tant en els centres de les associacions com en les instal·lacions del Villarreal CF. En la mesura de les seues possibilitats, els membres dels centres assisteixen als partits i animen als seus equips a la Ciutat Esportiva.

Els centres especials que participaran aquesta temporada en les diferents activitats d’Endavant Igualtat són els següents: Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer, CPEE La Panderola, Down Castelló, CAU (autisme), Aspropace (paràlisi cerebral) i CRIS La Vall (malaltia mental), AUPA, Consorci de Bombers i EDI del Villarreal.

Toma de contacte entre el Villarreal Femení i Down Castelló

El Villarreal Femení va realitzar aquesta setmana la seua primera activitat d’Endavant Igualtat al costat de la Fundació Síndrome de Down Castelló. Els usuaris del centre especial castellonenc van visitar la Ciutat Esportiva PAMESA Cerámica per a conéixer a les futbolistes grogues, amb les quals compartiran múltiples jornades de convivència al llarg de la present campanya.

Compartir.