Taules per al filial

ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal B iguala sense gols en la visita de l’Olot al Mini Estadi

El Villarreal B va sumar un punt en la visita de la UE Olot al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva en una trobada sense gols (0-0) on els de Lluís Planagumà van anar de menys a més i fins i tot van gaudir de dues grans ocasions per a portar-se el xoc. Els catalans van portar més perill en els primers minuts, però la reacció groga i el partit va entrar en un fase de domini altern.

El Villarreal B es va entonar després del pas pels vestuaris, anul·lant a l’Olot i creant molt de perill cada vegada que arribava a la porteria defensada per Óscar. En el minut 57 se li va anul·lar un gol a Esteve per fora de joc previ al seu precisa cabotada, mentre que nou minuts més tard va ser Juanto el que va estavellar la pilota en el pal des de la frontal. Malgrat el domini groc, el gol no va arribar.

Villarreal B: Aitor; Blázquez, Alic, Galas, Fran García; Pablo González, Edu Ramos (José Ángel, 73’), Sergio Marcos, Cámara (Felipe, 61’); Juanto (Parrales, 79’) i Esteve.

UE Olot: Óscar; Freixa, Canal (Savall, 40’), Rojas, Hostench; Valentín (Ruedas, 85’), Pere Pons, Abel, Reverter (Roger, 75’); Coro i Carlos Martínez.

Àrbitre: Romero Pérez (Comité Murciano). Groga als locals Edu Ramos, Fran García y Carlos Esteve; així com als visitants Reverter, Savall, Óscar, Abel y Pere Pons. Expulsà amb roja directa al local José Ángel (92’).