Suma’t al Campus d’Estiu!
Suma’t al Campus d’Estiu!

ACF FOTOGRAFIA

Pots inscriure’t al XVI Campus d’Estiu del Vila-real per a passar una experiència en gran

Un any més el Villarreal CF i Endeka Sports han organitzat el Campus d’Estiu per a joves entre 6 i 16 anys, amb l’objectiu de millorar i polir les capacitats futbolístiques dels jugadors gràcies a l’experiència i professionalitat dels tècnics i unes instal·lacions del més alt nivell.

Com de costum, el Campus tindrà quatre torns: dos en la localitat gironina de Tossa de Mar (29 de juny al 5 de juliol i del 8 al 12 de juliol) i dos més en la localitat tarragonina d’Amposta (13 al 19 de juliol i del 19 al 26 de juliol).

Durant el Campus, els jugadors podran gaudir d’una gran varietat d’activitats. A més de les sessions dobles d’entrenament, es realitzaran activitats d’aventura per a estimular el treball en equip i la cooperació com tirolina, piragüisme o mini golf, entre moltes altres.

A més, tots els participants en el XVI Campus d’Estiu del Villarreal CF podran gaudir d’una visita guiada per l’Estadi El Madrigal, així com gaudir del parc aquàtic Aquarama i moltes sorpreses més. 

Per a més informació es pot cridar als telèfons 672 044 925 o 678 636 252, escriure un mail a info@campusvillarrealcf.es o directament entrar en l’enllaç amb tal d’emplenar el formulari d’inscripció i reservar així plaça.

Inscriu-te en: http://www.campusvillarrealcf.es/inscripcion

No et deixarà indiferent!!!

 

Compartir.