Soriano, Jugador Cinc Estreles d’abril
Soriano, Jugador Cinc Estreles d’abril
HOYOYO

El migcampista italo-germànic ha estat elegit per l’afició com el millor del passat mes

Roberto Soriano s’ha convertit en el guanyador del premi Jugador Cinc Estreles. El migcampista ha estat designat pels aficionats del Villarreal CF com el millor del mes d’abril. Aquest premi està impulsat per Mahou, patrocinador del club groc.

El futbolista italo-germànic del conjunt groc s’ha mostrat molt agraït per aquest reconeixement: “Només puc donar les gràcies a l’afició. Des que vaig arribar m’han mostrat el seu afecte. El dia de la meua presentació ja van venir molts aficionats i des de llavors sempre he notat el seu suport. Segur que en els dos pròxims partits que ens queden l’afició serà fonamental per aconseguir l’objectiu. Entre tots podem aconseguir-ho”.

La dinàmica d’elecció del Jugador Cinc Estreles és senzilla. Els aficionats voten a través de Twitter al millor jugador del seu equip de cada mes entre els cinc proposats pel club. Per fer-ho de forma correcta, els usuaris que vulguen votar han de tuitejar el nom del seu futbolista elegit amb el hashtag #Jugador5EstrellasCVF en el termini que es determini per recollir els vots. Quan es tanca el període per votar es fa el recompte que determina el guanyador.

Mahou Cinc Estreles proclama a través d’aquesta iniciativa al jugador més destacat de cada mes. El trofeu l’atorguen els aficionats a la xarxa social Twitter, en el perfil de @futbolmahou, amb la col·laboració del compte oficial del Villarreal CF (@VillarrealCF).

Cada mes i durant tota la temporada s’està lliurant el premi al Jugador Cinc Estreles. No t’oblides de votar al teu jugador elegit al mes de maig. Has d’estar atent als perfils de @futbolmahou i @VillarrealCF, on es publicarà quan s’obren els terminis i els guanyadors.

Mahou Cinc Estreles segueix una temporada més fidel al seu suport al Villarreal CF. Amb aquesta iniciativa premia els jugadors castellonencs més destacats, sent els aficionats els encarregats de l’elecció.

Sobre Mahou San Miguel

Companyia familiar 100% espanyola, líder del sector cerveser a casa nostra amb una quota de producció del 34%. Disposa de vuit centres d’elaboració de cervesa -set a Espanya i un a l’Índia-, tres deus d’aigua amb les seues plantes d’envasat i un equip de més 2.800 professionals.

Compta amb més de 125 anys d’història, que comencen amb el naixement de Mahou en 1890. Des de llavors, l’empresa no ha parat de créixer. L’any 2000, Mahou adquireix Sant Miquel. El 2004, incorpora la marca canària Reina i, el 2007, Cerveses Alhambra. A més, ha diversificat el seu negoci amb la compra el 2011 de Solán de Cabres.

Posseeix un ampli portafoli de cerveses nacionals on destaquen, entre d’altres, Mahou Cinc Estreles, Sant Miquel Especial i Alhambra Reserva 1925; productes pioners en la seua categoria, com Sant Miquel 0,0, Sant Miquel 0,0 Isotònica i Sant Miquel ECO, i marques aptes per a celíacs com San Miguel Gluten Free i Mahou Cinc Estreles Sense Gluten. També té una àmplia gamma de cerveses internacionals, fruit d’acords amb partners com Carlsberg i Warsteiner, i marques d’aigua com Solán de Cabres.

La internacionalització és un dels eixos estratègics per al desenvolupament del seu negoci. Produeix més del 70% de la cervesa espanyola que es consumeix al món i està present en més de 70 països.

Compartir.