Paco López: “Som un equip sòlid a casa”
Paco López: “Som un equip sòlid a casa”

ACF FOTOGRAFÍA

L’entrenador del Villarreal B, optimista abans del partit contra l’Hospitalet

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, s’ha mostrat molt il·lusionat en el partit que el seu equip jugarà contra l’Hospitalet (dissabte a les 18.00 hores al Miniestadi de la Ciutat Esportiva). “Sempre volem guanyar, però no cal obsessionar-se amb això. Cal centrar-se en el rival, el qual està en una dinàmica positiva i que ens posarà les coses molt difícils. Hem de fer un bon partit i treballar bé per batre un equip que està a la zona alta de la classificació”, va assegurar.

El tècnic valencià té clar què ha de fer el Villarreal B per endur-se la victòria: “Volem fer un partit intens, amb molta agressivitat i amb un ritme alt. Hem de jugar amb intel·ligència i centrar-nos en la victòria, però sense obsessionar amb ella. Tenim motivació per guanyar, perquè una victòria ens enlairaria a la classificació i ens permetria estar més amunt a la taula”, ha declarat.

Així mateix, també va comentar la temporada del filial: “El camí sabem quin és per guanyar. Hem guanyat molts partits aquí al Mini Estadi i som un rival sòlid a casa. El que hem de fer és recuperar les nostres senyes d’identitat i pensar en com podem aconseguir la victòria”, ha manifestat el preparador groc.

Pel que fa a l’Hospitalet, el míster groguet va manifestar: “És un bon rival, amb una dinàmica positiva i que ens posarà les coses difícils. Té jugadors veterans i joves amb experiència, i és un equip que en els últims anys realitza molt bones segones voltes. Però torno a repetir, si nosaltres estem al nostre nivell i sabem jugar amb intel·ligència i agressivitat, el normal és que els punts es quedin al Mini Estadi”.

Per finalitzar, també va analitzar els canvis que ha tingut el Villarreal B en aquest mercat d’hivern: “Al final, les altes i les baixes es fan pensant en el bé del club i del jugador. Nosaltres ja sabem com funcionen els equips filials, que tenen molts canvis i estem esperant que vinguin Franco Acosta i Leo Suárez perquè s’adaptin el més aviat possible. de moment, amb el que tenim seguirem endavant i competir. a més, tenim gent en altres categories amb molta qualitat que ens poden ajudar i donar un cop de mà sempre que ho necessitem”, ha conclòs Paco López.

 

Compartir.