skip to content
Sol·licitud d’entrades per al partit davant la UD Almería
Sol·licitud d’entrades per al partit davant la UD Almería
||||||

Els abonats poden reservar les seues localitats fins al dijous 20 d’octubre a les 12.00 hores

Els abonats del Villarreal CF ja poden sol·licitar des d’aquest divendres i de forma totalment gratuïta la seua entrada per a assistir al partit davant la UD Almería, corresponent a la jornada 11 de LaLiga, que se celebrarà el diumenge 23 d’octubre, a les 18.30 hores, en el Ciutat de València.

Sol·licitud en línia

El Villarreal CF ha habilitat una plataforma perquè els abonats del club puguen sol·licitar la seua entrada de manera en línia davant el conjunt rojillo: ENTRADES DAVANT LA UD ALMERÍA

Per a formalitzar la reserva, els abonats hauran d’introduir les dades del seu abonament: els quatre últims dígits del seu número d’abonat (PIN) i l’ID com a clau única. Posteriorment, podran decidir si fan ús d’alguna de les entrades gratuïtes —a part de la corresponent a l’abonament— que regala el club groc per a utilitzar durant tot el període de partits que disputarà el Submarí en el Ciutat de València.

Així mateix, en la plataforma, els groguets també podran reservar el viatge amb autobús (3 euros), que organitza el club en cada encontre amb el propòsit de facilitar als seus abonats el trajecte d’anada i tornada entre Vila-real i Valencia. Els autobusos eixiran el diumenge a la vesprada des de Vila-real (des de les 15.45 fins a les 16.15 hores).

En finalitzar el procés, els aficionats rebran immediatament un correu amb la confirmació de la gestió, mentre que la pròpia entrada del partit la rebran per correu el dia abans del partit. Cal destacar que els aficionats que hagen sol·licitat el viatge amb autobús, hauran de presentar el correu de confirmació de la gestió per a poder emprendre el trajecte.

Fins quan puc sol·licitar la meua entrada?

Els abonats podran sol·licitar la seua entrada de manera en línia fins dijous que ve 20 d’octubre a les 12.00 hores. Una vegada transcorregut el termini, els abonats únicament podran demanar la seua entrada per al partit en les taquilles de l’Estadi Ciutat de València des de dues hores abans de l’inici del matx.

Sol·licitud presencial

Els seguidors també podran sol·licitar l’entrada de manera presencial acudint a la Tenda Oficial del Centre (Plaça Major, Vila-real). La data límit per a fer-ho és, igual que en la tramitació en línia, el dijous 20 d’octubre a les 12.00 hores. Aquells que no complisquen el termini hauran de sol·licitar-les directament en les taquilles de l’Estadi Ciutat de València des de dues hores abans de l’inici del partit.

Per a qualsevol consulta referent a la sol·licitud d’entrades, els abonats poden posar-se en contacte amb el Villarreal CF a través del següent correu electrònic: taquillas@villarrealcf.es 

Informació sobre els busos

Eixida desde Vila-real

 • Els carrers habilitats per a l’eixida dels autobusos són l’Avinguda Europa i els carrers Bàrbara Royo i Manuel Vicent de Vila-real.
 • El punt d’inici d’eixida d’autobusos és concretament l’encreuament entre l’Avinguda Europa i el carrer Matilde Salvador (rotonda al costat dels jutjats de Vila-real).
 • Els autobusos començaran a eixir a les 15.45 hores i fins a les 16.15 hores.
 • Els abonats hauran de presentar obligatòriament el correu de confirmació de la reserva de l’autobús (preferiblement imprés) i la documentació personal (DNI).
 • En el viatge d’anada, els abonats rebran un tiquet amb el número d’autobús assignat i hauran de pujar al mateix en el viatge de tornada.
 • Els autobusos s’ompliran per estricte ordre d’arribada. Les places no estan preasignades.
 • Els aficionats no podran deixar cap objecte en els autobusos. Només podran portar les pertinences que puguen entrar a l’Estadi Ciutat de València.
 • Les persones que no hagen reservat el seu viatge amb autobús no podran desplaçar-se amb el club.

Arribada a València i retorn a Vila-real

 • Els autobusos deixaran als seguidors groguets en l’Avinguda Hermanos Machado de València, al costat del Ciutat de València. Des d’aquest mateix punt, hauran de tornar a agafar l’autobús després del matx per a tornar a Vila-real.
 • Els abonats hauran de mostrar el tiquet que han rebut abans de pujar-se en el bus d’anada, destinació València, i pujar-se així al mateix autobús en el viatge de retorn a Vila-real.
 • Els autobusos tornaran una vegada concloga el partit i com a màxim fins a 45 minuts després del terme del partit (21.00 hores).
 • Els autobusos arribaran a l’Avinguda Europa de Vila-real.
Compartir.