Simón i Aleix, protagonistes amb Espanya Sub-18

ACF FOTOGRAFÍA

El de Huelva va ser titular davant Croàcia i el català es va incorporar en la segona part

La Selecció Espanyola Sub-18 ha caigut aquest matí en el segon partit del Torneig Internacional Sub-18 SBS Cup que s’està disputant en Shizuoka. El seu botxí ha sigut el combinat nacional de Croàcia, que s’ha portat la victòria per 1-2.

El davanter de Huelva del planter del Villarreal CF, Simón Moreno, ha sigut titular i ha disputat 76 minuts, però no ha pogut evitar la derrota del combinat nacional. El seu company de club, Aleix García, va saltar al terreny de joc en el minut 52, jugant així quasi tota la segona part.

Cal recordar que ahir la Selecció Espanyola Sub-18 va empatar davant Japó en el primer partit del torneig (1-1 amb gol d’Aleix) caent posteriorment en els penals. El seu pròxim i últim partit del Torneig Internacional Sub-18 SBS Cup serà aquest diumenge a partir de les 8.00 hores davant el conjunt local del Shizuoka.