skip to content
Setmana Santa de Futbol Base
Setmana Santa de Futbol Base

ACF FOTOGRAFIA

 

Els equips que conformen la pedrera del Vila-real disputaran fins a 25 tornejos en Setmana Santa

Tornen els tornejos de futbol base de Setmana Santa i el Villarreal, com tots els anys, acudeix a gran quantitat d’ells amb totes les seues categories de la pedrera.

Per a enguany 2014, el Submarí ha sigut convidat a un total de vint-i-cinc tornejos, entre els quals destaquen el ‘LFP Aspire Challenge O15’ a Doha, Qatar. A aquest torneig de categoria cadet acudeixen alguns dels equips de la Lliga BBVA amb millor pedrera.

Un altre torneig destacable per la participació del Villarreal és el ‘ITE Terres de l’Ebre’, que es disputaré a Amposta entre el 18 i el 20 d’abril. En aquest torneig participaran les categories prebenjamín, benjamí i aleví, totes les categories del F8 del Submarí.

En la Ciutat Esportiva del Villarreal CF es disputarà l’edició de 2014 de la tradicional ‘Yellow Cup’ en la qual participen un total de tretze equips de la pedrera del Submarí. El torneig que compta amb modalitat de F7 i F11, albergarà a totes les categories de l’equip groc. Aquest torneig es disputarà entre els dies 18 i 20 d’abril.

En la veïna ciutat d’Onda es donarà cita el ‘Trofeu de la Ceràmica’ en el qual estan inscrits set equips del Vila-real, a disputar-se entre 18 i 19 d’abril.

També es disputaran altres tornejos repartits per tota la geografia nacional com el ’10º Torneig Vila de la Peralada’, ‘Futbol 11 CD Acero Goal’s Cup’, ‘6º Torneig Infantil de la Vall d´Uixò’, ‘Mediterranean International Cup’, ‘Santa Eulalia Cup’ i molts uns altres fins a conformar un total de 25 tornejos de futbol base.

Pots descarregar l’arxiu adjunt amb tots els tornejos, equips participants i horaris

 

Compartir.