Placeholder canvas
Setién: “Sabem el que hi ha en joc”
Setién: “Sabem el que hi ha en joc”

L’entrenador del Villarreal ha destacat que un triomf davant la Real Sociedad acostaria a la Champions i afermaria a l’equip a Europa (diumenge, 18.30h)

L’entrenador del Villarreal, Quique Setién, ha comparegut aquest divendres davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit d’aquest diumenge davant la Real Sociedad (18.30h) en l’Estadio de la Cerámica.

El tècnic càntabre ha destacat que l’equip és plenament conscient del que està en joc: “Afrontarem el partit contra la Real Sociedad amb totes les garanties i sabent el que està en joc. La Real està fent una temporada extraordinària. Estan en una zona molt bona per a disputar la Champions l’any que ve. Intentarem guanyar-los i retallar distàncies”.

Quique Setién ha elogiat el nivell de la Real Sociedad per la seua qualitat tècnica i capacitat col·lectiva: “És un equip difícil de contindre. Tenen grans mecanismes i un fantàstic nivell tàctic, però el que realment marca la diferència és la qualitat individual i el talent dels seus futbolistes”.

Quant a l’objectiu del xoc, el preparador santanderino el té clar: “Anirem per la victòria, però tot és possible quan jugues contra la Real. L’única cosa que podem valorar és la nostra posició actual. Els traiem punts als nostres perseguidors i aqueixa és l’única realitat. Amb això, som optimistes”.

Finalment, Setién ha augurat un duel per la possessió: “Volem tindre la pilota i ells també. Cal robar-la i mantindre-ho el major temps possible en camp rival. L’objectiu no és tindre la pilota, sinó guanyar el partit i generar oportunitats”.

Compartir.