Setién: “Hem fet un partit quasi perfecte”
Setién: “Hem fet un partit quasi perfecte”

L’entrenador del Villarreal ha destacat el gran moment de forma al qual arriba el seu equip a final del campionat

L’entrenador de Villarreal, Quique Setién, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la golejada groga davant l’Athletic Club (5-1). El tècnic de Santander s’ha mostrat feliç pel contundent resultat: “Hem sigut molt eficaços i hem fet un gran partit. Ha sigut vibrant i amb alternatives. Hem sabut resoldre i fer un partit quasi perfecte”.

D’altra banda, Setién ha subratllat el bon moment que viuen els seus futbolistes en el tram decisiu del curs: “Ara estem amb un punt d’inspiració que es necessita per a traure els resultats avant. Sempre vaig dir que era important arribar bé al final del campionat perquè és quan et jugues tot i l’hem aconseguit. Estem motivats i amb un gran rendiment. Això es tradueix en gols i punts”.

Finalment, l’entrenador del Villarreal s’ha mostrat satisfet amb la victòria i amb augmentar la renda respecte als seus perseguidors: “Hem de centrar-nos en fer les coses bé, guanyar els partits que tinguem i veure fins a on arribem a final de lliga. Ampliem l’avantatge amb els de darrere. És molt positiu. Europa està molt a prop”.

Compartir.