Setién: “Esperem un partit extraordinari”
Setién: “Esperem un partit extraordinari”

El tècnic groguet augura un partit molt disputat davant el Girona FC aquest dissabte a les 14.00h en Montilivi

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit davant el Girona FC, que es disputarà demà dissabte, a partir de les 14.00 hores, en l’Estadi Montilivi. 

El tècnic groc augura un partit molt disputat davant un equip amb una bona dinàmica en els últims xocs de lliga. Aquestes han sigut les declaracions més destacades de l’entrenador groguet:

Anar a assegurar una possible classificació per a Europa

“Cada vegada queda menys de competició i els partits són més decisius. Per a tots els equips que pretenem aconseguir algun objectiu, com és el que pretenem nosaltres, és molt decisiu. La realitat és que nosaltres hem arribat bé a aquest ‘sprint’ final del campionat i, excepte alguns xicotets incidents, estem bé i amb totes les garanties d’afrontar un partit que serà molt difícil”. 

El rival: el Girona FC

“El Girona FC és un grandíssim rival. És un equip que m’agrada molt pel treball que realitza el seu entrenador. Em sembla que tenen una aposta extraordinària amb futbolistes, que potser no són coneguts, però amb moltíssim nivell. Considere que et poden comprometre permanentment. Em sembla un equip molt dinàmic i que és difícil de competir-li”. 

Dos equips en bona dinàmica

“En el nostre cas, ara tenim més continuïtat i hem aconseguit aconseguir un bon nivell. No obstant això, no és fàcil mantindre-ho sempre, perquè hi ha moltes circumstàncies que influeixen. Estem en un punt en el qual tant nosaltres com el Girona FC estem amb ‘la llum encesa’, que provoca que el futbolista estiga en un nivell de rendiment molt alt. Ens trobarem un partit extraordinari. No especularem, sinó que estrenyerem i, en conseqüència, es generaran espais. Pel que serà un partit molt entretingut, que anirem a guanyar-lo, perquè això ens permetria seguir en aqueixa baralla que tenim per a intentar arribar el més amunt possible”. 

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.