skip to content
Serietat i rigor davant el Santa Amalia
Serietat i rigor davant el Santa Amalia
||||||

Quique Setién assegura que han d’evitar qualsevol excés de confiança davant el Santa Amalia

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit davant el CD Santa Amalia, corresponent a la primera eliminatòria de la Copa del Rey que es disputarà en l’Estadi Francisco de la Hera el dissabte a partir de les 21.00 hores. Aquestes han sigut les declaracions més destacades de l’entrenador de Santander:

Felicitació als mundialistes

“Tenen encara molt camí per davant, però aquestes oportunitats no se sap si tornen, per la qual cosa han d’aprofitar-lo al màxim. Tindre l’ocasió de disputar un Mundial és un cúmul d’experiències que, sens dubte, els servirà per al futur”.

Les claus davant el Santa Amalia

“Estem analitzant al Santa Amalia i volem afrontar el partit amb la major serietat i rigor possible. El futbol a vegades ens sorprén i aquest podria ser el cas. Tant el cos tècnic com els jugadors estem advertits que hem de competir per a evitar-ho”.

Continuar creixent

“Aquest partit ens serveix també per a continuar creixent, no sols per guanyar, sinó per continuar també implementant uns certs aspectes. És un partit important per a continuar convencent-nos mútuament i els jugadors ho saben”.

Jugadors de la Cantera Grogueta

“Viatjaran molts amb nosaltres. És cert que en circumstàncies normals tindrien major oportunitat de jugar, però el desconeixement sobre molts d’ells em fa ser més previngut. Aquest no és un partit qualsevol, és un partit per a continuar millorant i implementant aspectes, però molts sí que seran de la partida”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Quique Setién punxant en la imatge de la notícia.

Compartir.