Seguim somiant! (2-0)

HOYOYO

El Villarreal B elimina el Fuenlabrada i jugarà la ronda final per l’ascens a LaLiga 123

El Villarreal B està a només dos partits d’aconseguir el somiat ascens de categoria a LaLiga 123. El filial groc va eliminar el Fuenlabrada després d’un trepidant partit de tornada de la segona eliminatòria celebrat al Miniestadi que va acabar 2-0 a favor dels locals gràcies als gols de Samu Chukwueze i Dani Raba (l’anada va acabar 0-0).

Samu Chukwueze va avisar de les seues intencions fregant el primer quart d’hora de partit. El migcampista nigerià va disparar alt des de la frontal i la pilota es va anar fregant la fusta. Quatre minuts més tard va tindre més punteria. Samu es va perfilar cap a la seua esquerra i va deixar anar un míssil teledirigit que va entrar per tot l’escaire convertint-se en el 1-0 (m. 19).

El filial groc dominava el partit davant un conjunt madrileny molt ben plantat al terreny de joc. Així, el Mini Submarí mostrava les dents sempre que podia. Adrià Dalmau va estar a punt d’ampliar la renda del jove equip dirigit per Miguel Álvarez. El davanter balear va rebre en banda esquerra, va regatejar a ‘Cata’ Díaz i va disparar amb duresa trobant-se amb els guants de Pol, que va repel·lir la pilota.

A la segona part el Fuenlabrada va avançar les seues línies a la recerca de l’empat. Va estar a punt d’aconseguir-ho amb un xut creuat del vila-realenc Fran García, actualment jugador de Fuenlabrada. L’atreviment visitant ho va aprofitar el Villarreal B per anotar el segon gol en un mortífer contraatac llançat per Dalmau que va acabar als peus de Samu Chukwueze a l’esquerra, aquest va centrar ras enrere perquè Raba disparés fins per dues vegades per anotar (2-0, m. 71) El Mini Estadi es venia a baix.

L’equip madrileny no es va rendir. De fet, a punt va estar de retallar distàncies en el marcador amb un bell cop de cap de Arruabarrena que no va acabar en gol a causa d’una estratosfèrica estirada d’Ander Cantero. El porter navarrès va volar de manera espectacular per tocar la pilota. El marcador ja no es mouria. El Villarreal B segueix somiant amb l’ascens.

Fitxa tècnica:

Villarreal B: Cantero; Miguelón (Roger Riera, m. 87), Juan ‘Ibiza’, Pau, Quintillà; Samu, Imanol, Morlanes, Chuca; Raba (Leo Suárez, m. 81) i Dalmau (Mario González, m. 75).

CF Fuenlabrada: Pol; Jaume, ‘Cata’ Díaz, Juanma, Fran García; Hugo Fraile, Marcos Gullón (Quero, m. 75), Cristóbal, Vicente (Arruabarrena, m. 70); Randy (Bravo, m. 46) i Dioni.

Gols: 1-0. Min. 19: Samu. 2-0. Min. 71: Raba.

Àrbitre: Hernández Maeso (C. Extremeny). Va amonestar al local Miguelón; així com als visitants Juanma, Quero, Fran García i Arruabarrena.

Incidències: Partit disputat al Miniestadi de la Ciutat Esportiva del Vila-real CF davant la presència de 3.500 espectadors.