Segueix en directe el Villarreal B-Atlético Baleares!
Segueix en directe el Villarreal B-Atlético Baleares!

HOYOYO

El partit es retransmetrà a través de Villarreal CF Live i de TVCS (diumenge, 12.00 hores)

No et perdes l’enfrontament entre el Villarreal B i l’Atlético Baleares! Si no pots assistir al Mini Estadi a encoratjar al conjunt de Miguel Álvarez, podràs seguir el partit en directe des de Villarreal CF Live, la multiplataforma d’emissió en directe del club groc (diumenge, 12.00h). L’emissió començarà mitja hora abans del partit, a les 11.30 hores, amb la millor prèvia del xoc i els reportatges de la #CanteraGrogueta.

L’encontre també es podrà seguir en directe per Televisió de Castelló Mediterráneo, així com des dels comptes oficials de YouTube, Facebook i Twitter.

Xoc d’altura

Un partit d’alta volada. El Villarreal B s’enfrontarà a l’Atlético Balears, un rival que s’ha instal·lat en les primeres places del campionat i que lluita per obtenir un bitllet de ‘play-off’. Després de sumar dos triomfs consecutius, el combinat illenc tractarà de posar a prova l’excel·lent dinàmica del Mini Submarí. El conjunt de Miguel Álvarez pretén convertir en excel·lent el bon punt que va recollir davant el FC Barcelona B a domicili.

Compartir.