Segueix els partits de l’Aleví a Nova Jersei!
Segueix els partits de l’Aleví a Nova Jersei!

HOYOYO

Es podran veure els duels davant el FC Barcelona (18.30 h) i demà davant el New York City (15:00)

Els aficionats del Villarreal podran seguir en directe dos dels tres partits de l’Aleví a la Fase de Grups al III Torneig Internacional Laliga Promises que es disputa des de hui a Nova Jersey fins el proper diumenge 25 de juny. Aquesta vesprada, els grocs s’enfronten al Benfica (17.00h), però aquest partit no serà televisat al jugar-se en un camp annex al principal. Per contra, els seguidors sí que podran seguir el duel d’aquesta vesprada davant el FC Barcelona (18.30 h) i el de demà dissabte davant el New York City (15:00). Si l’Aleví supera la Fase de Grups, tots els seus següents partits seran televisats.

Els grocs han quedat enquadrats en el Grup C de la competició al costat del FC Barcelona, ​​Benfica i New York City. La competició es pot veure en directe a través del web del club en el següent enllaç: III Torneig Internacional Laliga Promises. A més, els xocs també es podran veure a GOL aquest divendres ia La Sexta dissabte i diumenge.

Els tècnics Ferran Arderiu, Carles Pallarés, Pablo Cañada i Santiago Pina han elegit els següents futbolistes per a la disputa d’aquest torneig: Raúl Linares, Pau Navarro, Izan Velasco, Ander Rubert, Mario Granjo, Llàtzer Caparrós, Eric Serrano, ‘Ale’ Bueso, Sergio Bronchal, Jaime Fuentes, Héctor Gil i Enrique Herrero.

Els grups estan formats pels següents equips:

Grup A: Reial Madrid CF, Sevilla FC, Ironbound i Atlètic Nacional.
Grup B: Atlètic de Madrid, València CF, l’Inter de Milà i CF Amèrica.
Grup C: Villarreal CF, FC Barcelona, ​​Benfica i New York City.

Els grocs debutaran al torneig aquesta vesprada davant el Benfica (17.00 hores a Espanya). Els horaris dels partits de l’Aleví del Villarreal en aquest III Torneig Internacional Laliga Promises són els següents:

Divendres, 23 de juny:

17.00 hores: Benfica-Villarreal.
18.30 hores: Barcelona-Villarreal.

Dissabte, 24 de juny:

15.00 hores: Villarreal-New York City.

Si els grocs són capaços de superar la Fase de Grups jugarien la ronda de quarts de final també dissabte a la vesprada. Diumenge a la vesprada es jugarien les semifinals i la gran final. Els horaris poden patir lleugeres modificacions al llarg del torneig.

Compartir.