skip to content
Partit d’alternatives
Partit d’alternatives

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, espera un duel intens a Pamplona

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha assegurat aquest migdia que veu a l’equip preparat mentalment per a enfrontar-se aquest diumenge a Osasuna a Pamplona (16.15 hores, Movistar+). “És clar que l’eliminació en Conference va ser un cop, però tots fem la mateixa anàlisi. Hem de millorar en la finalització encara que no siga fàcil. L’equip està bé i cal continuar treballant per a generar ocasions. Cal tindre confiança en el que fem i continuar intentant-ho”, va comentar.

Per al tècnic del Submarí, no serà senzill doblegar a un gran rival: “Espere un partit amb alternatives. Osasuna és un bon equip i m’agrada el que proposa. Ha aconseguit un alt nivell d’eficàcia en el que fa. Nosaltres haurem d’intentar ser nosaltres mateixos i continuar generant ocasions com fins ara. El joc d’Osasuna té molt mèrit i l’han anat millorant a poc a poc. Té jugadors amb talent, velocitat i saben el que han de fer quan tenen la pilota. És un equip amb molts registres”.

Quant a la convocatòria de Gerard amb la Selecció Espanyola Absoluta i Baena i Yeremy amb la Sub-21, Quique Setién es va mostrar orgullós: “És una satisfacció que els jugadors vagin amb la selecció, quants més vagin sens dubte és bo per a ells i bo per al club. Abans d’arribar jo també havien jugadors de la selecció”.

Pots veure la roda de premsa completa de Quique Setién en el següent enllaç:

Compartir.