Rivals per una estona
Rivals per una estona
ACF FOTOGRAFÍA

 

 

Javi Calleja i Pere Martí, companys d’equip en innombrables ocasions, s’enfrontaran com a tècnics en el derbi juvenil Roda-Villarreal del diumenge

El derbi de Divisió d’Honor Juvenil entre el CD Roda i el Villarreal CF del cap de setmana vinent -diumenge, 10.00 hores, Ciutat Esportiva- serà especial per molts motius. Ja no només per la igualtat reflectida en la classificació, sinó també pels continus llaços d’unió que existeixen entre ambdues entitats.

Un d’aqueixos llaços es fa patent en les banquetes. Pere Martí (22/01/82, Moncofa), actual tècnic del Juvenil Roda, i Javi Calleja (12/05/78, Alcalá d’Henares), entrenador del Juvenil A del Villarreal, s’enfrontaran per primera vegada com a responsables de les banquetes després de compartir molts moments com a jugadors tant en el Villarreal com en el Málaga.

En aquest sentit el derbi va a ser un partit especial per a tots dos. “Hem compartit vestuari en moltes ocasions i ens coneixem a la perfecció. Sé de les seues virtuts i defectes. Tenim una connexió especial”, assegura Calleja, qui destaca el gran treball del seu col·lega al capdavant de l’equip groc i negre: “Està fent un treball genial i cal valorar-ho”.

Per a Martí enfrontar-se a Calleja va a ser especial: “Est va a ser un partit per a gaudir. Ens coneixem perfectament, convivim i treballem junts. No em queda més que dir que guanye el millor”. En aquest sentit hi haurà poc marge per a la sorpresa: “Ell sap el que vaig a fer i jo sigues quin va a ser el seu plantejament. Els futbolistes manaran sobre el terreny i decidiran el vencedor”, destaca el moncofí.

Els dos tècnics han passat per ambdues entitats i açò encara li dóna un plus més al partit. Calleja va entrenar al Cadet Roda i coneix perfectament als jugadors de Martí. “Est serà un partit especial. Hi ha circumstàncies que fan d’ell que siga diferent a la resta. S’uneixen les ganes de vèncer amb l’afecte i el respecte que es té per ambdues entitats”.

En l’esportiu regna la igualtat. Tots dos equips igualen en punts sent segon i tercer en la classificació (amb 19 punts). Malgrat açò desapareix la rivalitat. “És un partit per a gaudir tots, per a passar-ho bé. Estem els dos molt bé classificats, però açò no lleva perquè ens coneguem. Els xavals conviuen junts, van al mateix institut, es coneixen a la perfecció. Ens uneix la il·lusió”, assegura Martí.

Finalment, respecte a l’arrencada de Lliga, Martí es mostra “molt content” per com va la temporada. “El que estan fent els xavals és molt destacable, competint amb equips d’a dalt. No sé el que durarem ací, però tenim una il·lusió tremenda i açò ens val. No tenim pressió i no ens posem límit”.

 

 

Compartir.