Repart de punts al Mini Estadi

ACF FOTOGRAFÍA

El filial suma un punt (0-0) davant el Sant Andreu en un partit en el que va merèixer més

El Villarreal B no va poder aconseguir la victòria davant la seua afició (0-0) contra un correós Sant Andreu que es va defensar amb ungles i dents i va posar molt difícil el partit als de Paco López. Al final, el filial groc -que va merèixer més- va haver de conformar-se amb un punt, que li permet mantenir-se en la baralla per la zona noble de la classificació.

El filial va eixir dominant al conjunt català des del principi. En una primera part sense moltes ocasions, va ser el Submarí qui va gaudir de les millors oportunitats per a avançar-se en el marcador. Amb el conjunt català tancat en el seu camp, el B es va armar de paciència per a arribar cada vegada amb més perill a la porteria de Morales.

En el minut 27, en una gran combinació groga, Aleix cediria l’esfèric a Pepe Palau, perquè el tir d’aquest últim s’anara per poc per damunt del travesser. La UE Sant Andreu no volia ser menys, i tres minuts més tard, Bañuz va haver d’enviar a córner una falta lateral sense aparent perill que es va anar enverinant.

A la vora del descans anava a arribar la millor oportunitat del partit. En el minut 45, Tano creuaria la pilota perfectament, però el porter visitant, no sense dificultat, volaria per a desbaratar l’ocasió.

En la segona part, en canvi, la UE Sant Andreu va eixir del seu camp i va començar a inquietar al Submarí. El conjunt groc arribava també a la porteria contrària, però la defensa catalana, molt bé plantada, no permetia que els locals s’avançaren en l’electrònic.

En el minut 76, en un mal rebuig de la defensa visitant, Fran Sol va poder fer l’1-0, però la seua rematada la va atrapar l’arquer Morales. Dos minuts més tard, Israel Puerto va rematar de cap després d’un córner botat per Sergio, però el porter català –dels millors de la UE Sant Andreu- va atrapar la pilota.

Amb poc més es va arribar al final del partit, on l’equip groguet va merèixer més per ocasions i joc. Empat que deixa un sabor agredolç als locals, però que els permet seguir en els llocs nobles de la classificació.

Fitxa tècnica

Villarreal B: Bañuz; Blázquez, Israel Puerto, Tano, Felipe; Aleix (Nahuel, min. 65), Sergio, Pepe Palau, Jason (Alfonso, min. 80); Esteve (José Naranjo, min. 65), Fran Sol.

UE Sant Andreu: Morales; Llamas (Felipe, min. 60), Jilmar, Mikel, Viale; Ibon, Rubén Martínez (Calderón, min. 57), Ton, Guzmán; Bruno, Puerto (Xavi Jiménez, min. 82).

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Comitè Murcià). Va amonestar als locals Israel Puerto i Pepe Palau i als visitants Llamas, Mikel, Ibon i Puerto.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 21 del Grup 3 de Segona Divisió B, disputat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF.