Recta final del Campus d’Estiu
Recta final del Campus d’Estiu

VILLARREAL CF

Demà comença l’últim torn a Amposta amb èxit de participació

El Campus d’Estiu del Villarreal CF, organitzat per Endeka Sports, comença demà el seu últim torn a Amposta (Tarragona) després de l’èxit de la primera etapa a Tossa de Mar, on els xiquets i xiquetes entre 6 i 16 anys han gaudit de dues setmanes de futbol polint les seues habilitats amb experimentats tècnics en unes magnifiques instal·lacions.

Des de demà dissabte i fins al pròxim 26 de juliol els participants del XVI Campus d’Estiu del Villarreal CF i Endeka Sports gaudiran de diferents activitats com una visita guiada per l’Estadi del Madrigal, compartiran uns minuts amb els jugadors del primer equip del Submarí, passaran una jornada en el parc aquàtic Aquarama i moltes sorpreses més.

El programa d’activitats del Campus està supervisat per un equip humà expert en ensenyament esportiu, amb la formació necessària per a garantir el correcte desenvolupament del programa previst. Valors com el respecte, el companyerisme i l’esportivitat seran treballats juntament amb sessions de tècnica i condició física mitjançant la pràctica del futbol. 

Compartir.