skip to content
Reconeixement a un groguet incondicional i centenari
Reconeixement a un groguet incondicional i centenari
||||||

Els jugadors del Villarreal CF li han regalat una samarreta commemorativa a Ricardo Agulleiro, seguidor groc de 99 anys

Un detall especial. El Villarreal CF ha volgut donar una sorpresa a Ricardo Agulleiro, un dels més il·lustres, longeus i fidels seguidors del club al llarg de la seua història. Els jugadors groguets Manu Trigueros, Alfonso Pedraza, Arnaut Danjuma i Kiko Femenía li van regalar una samarreta personalitzada amb motiu de la seua visita a la Ciutat Esportiva, a la qual va acudir acompanyat de la seua família.

Ricardo Agulleiro, una vida lligada al Submarí

La passió de Ricardo Agulleiro pel Villarreal CF és una de les més fidels i duradores. Amb 99 anys, aquest il·lustre aficionat groc, nascut el 8 de juny de 1923, té la mateixa edat que el club i ha acompanyat al Submarí en les diferents fites i gestes de l’entitat grogueta. No en va, Agulleiro va acompanyar i va filmar al Villarreal en el seu històric ascens a Segona en la temporada 1969-70.

Contribueix en la construcció de l’Arxiu Històric!

Amb motiu del centenari del club, el Villarreal CF ha impulsat la creació de l’Arxiu Històric, un projecte l’objectiu del qual és reunir tot tipus de material vinculat al club, que permeta reconstruir i tornar a gaudir dels diferents passatges de la història del Submarí.

Aquesta és una iniciativa que, l’any de centenari del club, arriba per a quedar-se i amb la missió de recuperar les nostres arrels i enfortir els fonaments del club d’ara en avant. Per a dur-la a terme, el Villarreal CF convida als seus aficionats al fet que donen a conéixer fotos, vídeos, objectes o documents que puguen resultar d’utilitat per a formar un arxiu històric de qualitat.

Els aficionats poden contactar amb el club per a col·laborar en la iniciativa emplenant un formulari en línia, per telèfon (964 500 250) o acudint a la Tenda del Centre (dimarts i dimecres de 10.00 a 15.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores).

Ajuda’ns!

Compartir.