skip to content
Rebelodic, preparat per a ‘donar la nota’ en Groc Talent
Rebelodic, preparat per a ‘donar la nota’ en Groc Talent

La banda de rock vila-realenca actua este divendres en la Fan Zone del partit enfront del Getafe CF

Rebelodic Originals serà el protagonista este divendres en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica. La banda de rock castellonenca actuarà a partir de les 19.30 hores, amenitzant així la prèvia del partit de lliga enfront del Getafe CF.

La banda castellonenca compta amb sis integrants: veu femenina, guitarra, baix, bateria, saxo i teclats. El rock & roll clàssic i les balades, tant en castellà com anglés, són l’essència d’este talentós grup musical, que ja ha participat anteriorment en Groc Talent i fins i tot ha actuat en prestigiosos festivals com el FIB.

Amb el seu animat estil musical, el grup provincial buscarà enamorar als aficionats groguets per a aconseguir els seus vots i poder així entrar en la gran final, que tindrà lloc en la prèvia de la jornada 29 abans del Villarreal-Valencia CF.

Sobre Groc Talent

Groc Talent és un concurs de música organitzat pel Villarreal CF en col·laboració amb el Festival SanSan. Els grocs impulsen esta iniciativa cultural per a donar a conéixer i promocionar el talent musical de la província de Castelló.

Gràcies a esta activitat, emmarcada en Endavant Cultura, deu bandes i/o artistes castellonencs actuaran en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica durant la prèvia als partits de LALIGA. Els aficionats grocs gaudixen de la seua música i valoren els seus concerts, seleccionant així els tres grups que actuaran en la gran final.

Baix gran expectació, les tres bandes tornen a actuar en la final i un jurat musical, format per representants del Villarreal CF i del SanSan Festival, selecciona al guanyador de l’edició, el gran premi de la qual serà formar part del cartell del Festival de música independent a Benicàssim.

Compartir.