Quintillà: “La remuntada no és impossible”
Quintillà: “La remuntada no és impossible”
||||||

El lateral català afronta el partit de Melilla amb ganes de donar-li la volta a l’eliminatòria

Xavi Quintillà, jugador del Villarreal B i habitual en les convocatòries del primer equip, ha atès aquest matí als mitjans a la Ciutat Esportiva Miralcamp després de finalitzar la sessió d’entrenament del filial groc. El jove lateral ha lamentat la mala fortuna que va patir el Mini Submarí en algunes jugades decisives durant el partit d’anada (0-2): “Sabíem que el Melilla era un rival molt complicat i que calia afrontar el partit amb les màximes ganes i il·lusió i és el que vam fer, però l’expulsió va marcar bastant el partit. Crec que vam fer un partit molt seriós la primera part, però al final, les jugades destacades van ser a favor seu”.

No obstant això, el futbolista català es mostra confiat de cara al partit de tornada a Melilla (diumenge, 19.30 hores): “Hem d’afrontar-lo amb més ganes que l’anada i intentar donar-li la volta a l’eliminatòria. Podem fer-ho, estem confiats. Sabem el que vam fer bé i el que vam fer malament i hem de corregir-lo”.

A més, ha advertit que les remuntades ja no són una utopia en les últimes temporades: “No cal que diga precedents de remuntades en aquests anys. El nostre equip està preparat per fer un bon partit en qualsevol camp i davant qualsevol rival. Estem fent una temporada increïble”.

D’altra banda, ha assegurat que l’equip es troba tranquil davant aquest repte i ha aprofitat per agrair el suport de l’afició: “Som jugadors que no entenem de pressió ni camps plens. Som gent jove, que juga amb la màxima il·lusió possible i ens centrem en el nostre treball. Des d’aquí agraïm a tota la gent que va omplir el Miniestadi”.

De fet, Quintillà creu que aquesta tranquil·litat és una de les seues principals armes: “Sabem que serà un partit seriós, que tots els rivals que estan al play-off volen arribar el més lluny possible, però no anem amb cap pressió i aquest és nostre màxim baluard”.

El lateral esquerrà espera posar-li les coses difícils al conjunt local durant tot el partit: “Sabem que necessitem tres gols per remuntar i marcar primer és una de les claus, però no ens hem de precipitar. 90 minuts contra un equip com el nostre es fan molt llargs. Volem que el rival senta la pressió des del minut zero”.

Finalment, Xavi Quintillà s’ha mostrat content per poder formar part del filial en aquesta promoció d’ascens: “No se m’està fent llarga la temporada. Estic molt còmode i feliç amb el B. Gràcies a aquests jugadors i aquest cos tècnic, que m’ho han donat tot, estic també amb el primer equip”.

Compartir.